@useless Svojím spôsobom s tebou súhlasím. Možno som bola kedysi opačného názoru, no teraz už viem, že vzťah bez dobrého sexu fungovať proste nemôže. Tak prečo najskôr nevyskúšať a potom sa rozhodnúť, či to stojí za to?
@seduction asi tak.. pokial nejde o prvy vztah, tak nevidim dovod preco si nevyskusat vsetko a nezistovat kompatibilitu.. ale samozrejme v urcitom prirodzenom poradi...
1. sympatie
2. nieco co mate spolocne a dal by sa na tom zalozit vztah, nech uz ide o cokolvek pevnejsieho charakteru
Nemam stanovene presne obdobie, ale v oboch pripadoch to bolo relativne dlho.. Ja sa do tychto veci moc neponahlam, ale nevylucujem, ze by to bolo aj na prvom rande, keby ta zena stala za to...
vtedy ked to človek cíti... nedá sa povedať že je správne alebo nesprávne po mesiaci, dvoch, troch... proste vtedy je to správne ked to tak obaja ludia cítia
Záleží od osoby. Skôr ale ide o to, nie koľko som vo vzťahu, ale ako dlho tú osobu poznám. Ak začnem chodiť s predtým známou osobou, tak s tým nemám problém hneď... ...prípadne aj pred vzťahom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Majte sex vtedy, keď sa na to budete cítiť zrelý a budeš to chcieť.
A čo také treba skúšať ?
1. sympatie
2. nieco co mate spolocne a dal by sa na tom zalozit vztah, nech uz ide o cokolvek pevnejsieho charakteru
3. fyzicka stranka..
Ale u mňa asi keď chalanovi začnem úplne veriť, alebo napríklad polroka..teraz..
poviem ti tajomstvo, niekedy ani zvtah nemusis mat. a este jedno tajomstvo: JE TO INDIVIDUALNE