som neuveriteľne vyberavá ženská a fakt sa mi stane možno 2x do roka že si poviem o niekom koho stretnem že "pfúú dala by som si povedať idem skúsiť, či aj on..."
som hetero, ale sestra vo mne v mladom veku vypestovala schopnosť myslenia typu "čo by som si o tomto chlapovi pomyslel keby som bol žena", každopádne sám od seba sa tento režim nakopne len pri veľmi výnimočne charizmatických a sexy mužoch, čiže 0.05 zo sto, čiže pri jednom z 2000 približne? hm... okej, to je príliš veľa. opravujem na 0.2-0.5 zo sto.
moj otec vo mne zas vypestoval v detstve mechanizmus " keby som bol chlap" a tak očumujem stale ženské zadky a prsia, popritom si ich v hlave komentujem a hodnotím
ja nechapem zeny, to ako musi clap vyzerat? vsak ja mam pocit ze na ulici vyzeraju vsetci lepsie ako ja a vy tu oznacite 0 a 1 a este poviete ze nic moc? vsak mne sa na ulici paci asi kazda tretia
@nobile Ženy priam vyhľadávajú tých "bad boyov" čo sú zlí, dominantní, mierne egocentrický...skrátka takých tých frajeríkov...a následne potom, keď im vzťah s takýmito individuami nevýjde, tak preklínajú celý svet a zanevierajú na celú mužskú časť populácie, neuvedomujúc, že je to ich naivnosť a hlúposť, že sa takto oklamali a nechali so sebou takto manipulovať
vzdy ked sa pozriem do zrkadla, sa na mna pozrie sexulane neodolatelny chlap...zial som hetero, takze mu musim vysvetlovat, preco nas vztah by nikdy nefungoval
@anonn1234 jaaaj zabudla som že som na slovensku kde každý vie lepšie než ja s kým chodím a spávam.. alebo ťa proste serie že o teba nikto ani nezakopne tak teraz si riešiš svoj komplex na tých ktorí môžu mať sex kedy chcú a s kýmkoľvek chcú... keep bitching...whatever
@28 na všetkých ale tam mi až zabehlo keď som to zrolovala.....
to je tá životná irónia toto
a... nemám ani potuchy... a hlavne sa to veľmi odvíja od nálady, keď som v antisociálnom stave, tak možno iba vyššie spomínaný Janko, keby prešiel kolo mňa, tak by ma to prebralo ..
a keď som v... eh.. neviem to opísať, proste istom druhu špeciálnej nálady, tak sa mi zdá ňu každý druhý
ale aby niekto z ulice vyslovene že "sexuálne" by sa mi páčil...tiež by to nebolo desatinné číslo :/
0???? ľudia to fakt? ako ja som dala 3, ale tak ked si zoberiem ze 10 chlapov stretnem za chvilu tak aspon 3 sa mi pacia, ci? no musmi to niekedy vyskusat .d
@klaudiqaaa oooops až tak citlivá téma že hneď útočíš? take it easy, no bitching but laughing v každom prípade je mi šum a fuk čo robíš, no keď tu napíseš vtip tak sa proste zasmejem, ber to tak, že nie každý ma dar od boha rozosmiať druhých HOWGH
@anonn1234 to moc neries, musis si uvedomit ze na Slovensku a hlavne v Bratislave si polovica priemerne peknych dievcat mysli ze su brucho sveta a malo kto im je dost dobry. Akurat ze za 15 rokov zistia ze uz niesu pekne a tomu holohlavemu chlapcovi na osmickovej audine uz nemaju co ponuknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ale ak sa sem-tam stretnem aj na ulici s tym jednym, ktory sa mi sexualne paci, tak statistika stupa na 1
štatistiky by boli určite lepšie
@zephyr gyčik, ale seksi je tam veľmi preveľmi :333
x1
som hetero, ale sestra vo mne v mladom veku vypestovala schopnosť myslenia typu "čo by som si o tomto chlapovi pomyslel keby som bol žena", každopádne sám od seba sa tento režim nakopne len pri veľmi výnimočne charizmatických a sexy mužoch, čiže 0.05 zo sto, čiže pri jednom z 2000 približne? hm... okej, to je príliš veľa. opravujem na 0.2-0.5 zo sto.
moj otec vo mne zas vypestoval v detstve mechanizmus " keby som bol chlap" a tak očumujem stale ženské zadky a prsia, popritom si ich v hlave komentujem a hodnotím
No pozrite sa na komentáre tunajších žien a výsledky ankety a máte objektívnu skutočnosť...
Ale to preto, ze dnesne zeny chcu, aby ich niekto ojebaval a namotaval na internete
A tam si ho aj zideallizuju a uz je jedno aka je skutocnost, ked maju nasadene ruzove okulare...
a tak ocbas s @marttina len slintame
to je tá životná irónia toto
a... nemám ani potuchy... a hlavne sa to veľmi odvíja od nálady, keď som v antisociálnom stave, tak možno iba vyššie spomínaný Janko, keby prešiel kolo mňa, tak by ma to prebralo ..
a keď som v... eh.. neviem to opísať, proste istom druhu špeciálnej nálady, tak sa mi zdá ňu každý druhý
ale aby niekto z ulice vyslovene že "sexuálne" by sa mi páčil...tiež by to nebolo desatinné číslo :/
ale pri dievčatách, no... tam je to číslo väčšie. 3.