ale rodicia kupia vzdy nejaky jeden väcsi ohnostroj, ten vonku zapalime niekedy po pol noci ked uz je relativne klud... ale inak pyrotechniku ignorujeme
AK NIEKTO NEVRAZÍ DO TOHO NIČ, tak logicky neoznačí ani jednu z uvedených odpovedí.
Ak niekto nekupuje pyrotechniku, nech to napíše sem do fóra!
V tomto fóre ide hlavne o zistenie sumy ktorú vyhodia ľudia na pyrotechniku, nejde o to, či si ju niekto kúpi, či nekúpi
mohol si to dat uz v euraach
no ja neznasam tie blbosti co len plašia mojho havina..a neznasam aj nasho oprotibyvajuceho,co nam to naschval hadze do dvora!!!
A prečo stephan kupuje?
Lebo je to vec, ktorá ho teši...
Nádherný ohňostroj ma dokáže hrozne moooc potešiť a za svoje šťastie som schopný vyhodiť nemalé peniažky!
Ja na všetkých a na všetko čo/koho mám rád som schopný obetovať aj to posledné čo mám, len mrzí ma, že @sweetygirl16 taká nie je. To by sa nám žilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale rodicia kupia vzdy nejaky jeden väcsi ohnostroj, ten vonku zapalime niekedy po pol noci ked uz je relativne klud... ale inak pyrotechniku ignorujeme
Ak niekto nekupuje pyrotechniku, nech to napíše sem do fóra!
V tomto fóre ide hlavne o zistenie sumy ktorú vyhodia ľudia na pyrotechniku, nejde o to, či si ju niekto kúpi, či nekúpi
no ja neznasam tie blbosti co len plašia mojho havina..a neznasam aj nasho oprotibyvajuceho,co nam to naschval hadze do dvora!!!
nechápem tých ľudí, ktorí do toho vrazia tisíce
Stephan kupuje a kupuje!
A prečo stephan kupuje?
Lebo je to vec, ktorá ho teši...
Nádherný ohňostroj ma dokáže hrozne moooc potešiť a za svoje šťastie som schopný vyhodiť nemalé peniažky!
Ja na všetkých a na všetko čo/koho mám rád som schopný obetovať aj to posledné čo mám, len mrzí ma, že @sweetygirl16 taká nie je. To by sa nám žilo.
@16 kúp mu tabletky po ktorých prespí celú noc ja idem tiež tento rok môjho uspať lebo tá by štekala celú noc:/
Ale keď som bol mladší tak sa mi to strašne páčilo, malo to svoje čaro ...