Obdivujem, že niekto v tejto dobe ešte nemal sex, ale úprimne nechápem, ako ste toho schopný. Ja mám dni, kedy by som prešukala aj psa. A keď je medzi dvomi ľuďmi taká energia, tak sa to ani nedá nespraviť. Ale inak ja som mala 16 a s tým chalanom som bola dokopy viac ako tri roky.Teda, chápete, nie že po troch rokoch
@belikeme je to o prioritach, ak je niekomu sex prednejsi ako hocico ine, tak to je jeho vec....potom to tak vyzera....15-16tky sa tu po par dnoch vychrapu s niekym a potom to tak vyzera...lutuju to a ine. ......byt pretrtkana nie je hrdnistvo, ale vydrzat s tym clovekom,lubit ho....to malokto dokaze....a k veci....21-22...tak nejako...po 3 rokoch....sme manzelia a sme spolu 10 rokov.....
@missewo pozri si ostatne prispevky - vek 15-16 prvy sex malo dost vela ludi tak nechapem preco ma beries akoze loool dieta nema este na to vek! nic v zlom, ja len ze preco prave na mna si reagoval
@veryhappyhippo reagovala som, lebo si to napísal tak, ako keby to, že si panic bolo niečo ohromné jasné, je super, keď nesexuješ hneď pri prvej príležitosti, ale zase mať 16 a byť panicom/pannou je podľa mňa normálne, ba priam samozrejmé a páči sa mi tvoj prístup, tak si to len tak ľahko nedaj pokaziť, oplatí sa čakať, viem o tom svoje
nikdy som neriešila to, po akej dobe sa mam s priateľom vyspať...je to individualne, niekto to citi po dvoch tyždňoch, iny po troch rokoch...riaďte sa srdcom (ale aj rozumom) a nepočuvajte kamaratov, ale seba...až časom zistite, či to bol spravny krok, alebo ste sa zbytočne unahlili...ja som sa k tomu odhodlala po troch tyždňoch a neľutujem to
@missewo Nebol dôvod sa zabiť Po zlom príde väčšinou to dobré A aj prišlo...A jediný,kto by sa mal nad sebou zamyslieť je on,pretože mňa netrápi,že sme sa rozišli,ale že ma rozhádal s dobrou kamarátkou...
halvne nikomu nehovorit kedy to bolo!! ze po akom case.. zbytocne ta moze ovplyvnit svojim nazorom na tuto ,,vec,, a potom mas vycitky,, ze to bolo skoro alebo tak .. pritom si to tak citil/a ....
@missewo Tak už nie sme,ale vzťahy sú na úrovni mrazu... Za toto som sa mu vysmiala do tváre a potom bol z toho celý večer pomimo Len pozeral do piva,fajčil jednu od druhej a bol deprimovaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
no jedine až po svadbe. alebo pre istotu radšej až po pohrebe.
mala som 15 a poznali sme sa asi 6 hodín
By the way, vykľul sa z toho týpka riadný... oný...
Ale som rada, že som to neurobila skôr len tak s niekým, aby som to už mala za sebou.
@catherinne ste sa veľmi ľubili?
ja ešte nie, ale napíšem tu o dva týždne
@istsinka alkohol a potom sex - no way!
Celkom zábavné to bolo Len potom mi veľmi vtipne nebolo
edit myslim si že nezaleži ani tak na veku ako natom ze skym
samozrejme nie v 12 ani 13 ale tak 15,16 je podla mna uplne ok
@jeko čo tým myslíš
@wicki to ho vážne zobralo potom
Každy je iny mam známu co ma 27 a podla sa sekla dakde v 12-13.
tym chcem povedat to ze možno tvoj brat tiez nieco take je alebo ty si až barz mudra
presne to isté