podla nalady je to rozne asi ako u kazdenho bolo obdoie ked som bez cokolady a nejakych keksov som si nevedela den ani predtavit a teraz obcas pri telke inak sa snazim tomu vsetkemu vyhybat a celkom sa mi dari =D
Kedy akú mám chuť niekedy ani mesiac nemám chuť na sladké ani nejak mi nechýba a niekedy si len tak zájdem do malého obchodíku kúpiť nejakú čokoládu lebo proste by som nevydržal keby som si nekusol do čokolády ihneď ale nie som na tom závislý.
milujem sladké...viac ako mäso..kludne by som to mohla jesť celý život ale kontrolujem sa..a jem ako kedy, napriklad vcera som mala toho dost ale neska iba jeden taky kolacik.. niekedy nezjem nic cele dni...
ako kedy...momentalne som posledne dva tyzdne ficala na sladkostiach ako diva..pomahalo mi to pri uceni na skusky ...ale inokedy si dam sladkost ako mi pride na chut...ale snazim sa ich jest co najmenej...ale niekedy sa proste neda odolat, hlavne cokolaaade
no ja ako kedy .. niekedy nejem cely tyzden sladke a niekedy by som to jedla stale ... v zime mi chuti vyse, no ked je vonku krasne tak nemam ani cas uvazovat nad sladkym hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zalezi od PMS
Samozrejme, že ak sú sviatky a zákusky, tak je toho viac