Si pozri obrázok venuše.. a polož si otázku: Chcela by takto vyzerať dnešná žena?.. Potom to čo si odpovieš, si odpovedz aj na to, či by ju to potešilo
ale veď Moravianska Venuša bola symbolom krásy a plodnosti ...bola to "ikona " vtedy v praveku takže mňa by to potešilo ....neviem ako tú ženu ,ktorej to chceš povedať ..bude vedieť vôbec ,čo to je ?
ono by to bolo podla toho ako by to zobrala.. pretože ak by to zobrala, že vyzerá ako ona tak by ju to nepotešilo.. ale kebyže si to vezme z tej strany že je akože "sexsymbol doby" tak by ju to potešilo..
@patrixo Pravdepodobne vezme svoju „bravčovú“ hornú končatinu, ktorej obvod je aspoň ako obvod môjho stehna, jednu ti uvalí do tváre a povie niečo ako: „Ja som len trochu pri sebe.“
@flussica tak v 17.-18. .. ale podla mňa kebyže to povie nejakú mladému dievčatu ,tak sa začne smiať, alebo naňho kukať jak na debila .. toto by skôr pochopili vyzreté ženy , si myslím..
@popeyka (Este to trochu upresnim; tato venusa je stara uz priblizne 25 000 rokov .)
No ano, keby sme sa na tuto poklonu pozerali z duchovneho hladiska, je to krasna pocta. Bohuzial, na prve pocutie si vacsina ludi vybavi staru dvojkorunacku a ak dame na vizualny vnem, postava Venuse prilis nezodpovedala modernemu ponatiu krasy tela zeny . Teda, vrchna cast mozno, ale to dalsie...
A keby sme to brali doslovne, venusiam vacsinou chybaju vsetky koncatiny plus hlava - oh, dobry boze!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
-10:10
Díky díky.
» www.vychovavatelka.sk/ucebne_pomocky/...
No ano, keby sme sa na tuto poklonu pozerali z duchovneho hladiska, je to krasna pocta. Bohuzial, na prve pocutie si vacsina ludi vybavi staru dvojkorunacku a ak dame na vizualny vnem, postava Venuse prilis nezodpovedala modernemu ponatiu krasy tela zeny . Teda, vrchna cast mozno, ale to dalsie...
A keby sme to brali doslovne, venusiam vacsinou chybaju vsetky koncatiny plus hlava - oh, dobry boze!