väčšinou či sa mu alebo mne páči práve to čo robíme jeden druhému ale tak stalo sa že sme rozoberali kedy sa mu vrátia domov rodičia, či nás nepočujú susedia a áno naša obľúbená téma futbal
pocas si ani velmi nepamatam, to som v nejakom tranze kedy to nejak nevnimam ale po sa nam casto stava ze sa zacneme rehotat jak najati a ani nevieme z coho
(toto som ti planoval pisat uz pred hodinou, ale este to bolo dost cerstve a bal som sa, ze zahlasuje dakto, kto netrtkava a teda nekomunikuje, ale chce si kliknut na hlasovadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
väčšinou či sa mu alebo mne páči práve to čo robíme jeden druhému ale tak stalo sa že sme rozoberali kedy sa mu vrátia domov rodičia, či nás nepočujú susedia a áno naša obľúbená téma futbal
- nie...
- zaujímavé, ani vonku nie je
odpoved: Ano,Ano,Ano...
a mal si kondom ?!
.........
ty idiot !
kurva vylez už spod tej postele nič ti nespravím..........filip
(toto som ti planoval pisat uz pred hodinou, ale este to bolo dost cerstve a bal som sa, ze zahlasuje dakto, kto netrtkava a teda nekomunikuje, ale chce si kliknut na hlasovadlo
no asi takto : takto je to dobré? hej? páči sa ti to?
20 ecka poprosím.