Nemám problém ani s jedným...ale tabletky u mňa skôr spôsobujú že nemám vôbec chuť :/
Brávala som ich s pauzami, posledne som ich vysadila po vyše roku, nech sa mi trochu prečistí telo...kondómy mi vyhovujú viac, lebo na ne nezabúdam ako na tabletky
@uggla chceš mi povedať, že necítiš v sebe kkt, keď má kondóm, hej o____O ? To sú komenty toto...a každá baba reaguje na každú antiku inak, ja som z jednej pribrala, a kamarátka z tej istej schudla...
@fleur1301 Nechápem, prečo si nepochopila to čo som písala a musíš ma tu úplne zbytočne tagovať. Napísala som, že ho s kondómom nie je absolútne cítiť? A napísala som, že každá automaticky priberie? Ale pocity sú rozhodne menej intenzívne a nie každá priberie, ale dosť dievčat vtedy priberie, pretože sa im zadržiava voda v tele. Nie je to ale železné pravidlo. Snáď pochopila
@uggla ty zase zo mňa nerob sprostú Napísala si to tak jednoznačne, že pribrať alebo nič necítiť - či ako to bolo, ako keby si o tých veciach nič viac nevedela...
Tabletky nikdy v živote ani anti ..ani nie na druhy den to musi byt upna hormonalna sračka ked to dokaze zabit tie zarodky.......a neskôr ti to može sposobit že vobec nebudeš mat deti tak si to dobre rozmysli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale inak @1
Ale inak @1
Andrej U DON'T SAY.
Nedovolim zenskym bytositam, ktore tak milujem, ze sa ich snazim mat vsetky, aby si znicili zdravie.
Takze jednoznacne kondomy.
buď pharmatex, alebo nič
Brávala som ich s pauzami, posledne som ich vysadila po vyše roku, nech sa mi trochu prečistí telo...kondómy mi vyhovujú viac, lebo na ne nezabúdam ako na tabletky
@uggla chceš mi povedať, že necítiš v sebe kkt, keď má kondóm, hej o____O ? To sú komenty toto...a každá baba reaguje na každú antiku inak, ja som z jednej pribrala, a kamarátka z tej istej schudla...
Ináč, z tých vašich preferovaných kondómov majú mnohé ženy alergické reakcie (napr. na latex či typ lubrigantu)
Odporúčam niečo objektívne aj prečítať, nie iba riadiť sa heslom "jedna pani povedala.."
my si s partnerom dávame pozor, maximálne gumu ...