bolo zpociatku..ale odkedy som to kupovaval v pritomnosti priatelky tak som zacal byt namysleny.. ale uz kondomy nepouzivam hadam aj rok, je to somarina na entu...
...Ja som bol minule jedny kupvat v novinovom stanku a asi 60 rocna babicka, ktora robila pedavacku mi odporucila novu znacku... Nehovorim, ze neboli dobre.... Babka sa namna cely cas cudne usmievala.... Este teraz mam jej tvar pred ocami
@kolini veríš mu natoľko? (prosím, neber to ako nejaký útok, fakt ma to zaujíma )
ja teda praktické skúsenosti nemám, ale keď sme sa o tom s priateľom rozprávali, tak vyhráva kombinácia Pharmatex + kondómy... ale hovorím, neviem úplne, ako to funguje
@nenay potrebujes liter octu, polohrubu muku a kilo masla.. nastruhas pol mrkvy a nasypes rozdrvene paradajky..nechas odstat a potom to zahodis a pojdes do lekarne kupit pharmatex.. tento zazrak si zasunies do svojej skatulky a po troch minutach tam moze zaparkovat kabriolet tvojho priatela.. je povolene vypustit brzdovu kvapalinu do tvojho domceka, ale ja to radsej nerobim.. vraj je to na 99% ucinne aj pri ejakulacii priamo dnu.. ale tomu zas tak neverim a pokusam si davat bacha..po roku este zatial moja draha, male steniatko nevrhla..cize hodnotim kladne..
dnes som kupoval a ako som si ich polozil na ten posuvny pas pri pokladni tak pani predomnou si ich nejako privlastnila pozeram na nu ze co robi ,ze to je moje a ten je vyraz ,ze pardon nemal chybu
@nenay a hlavne nie kazdemu sedia kondomy.. taktiez dve hodiny otvarat blby balik.. pri pharmatexe je sranda ked ti to priatel zavedie dnu..hlboko dnu.. mna to bavi.. citim sa ako krtko tunelar na tajnej misii
no tak ale uprimne ma zarazilo ked sa ma teta v bille spytala ci mam 18... som trochen krpec no a stava sa mi to casto ale zeby sme mali zakon sexovat od 18? no nevim nevim
@sven nie, pretože som sa nikdy nehanbila kúpiť kondómy lebo aj keď sa ľudia pohoršene pozerajú (ako keby oni nesúložili) tak aspoň niekde v hĺbke svojej puritánskej duše uznajú, že keď niekto kupuje kondómy tak pristupuje k sexu zodpovedne, avšak kupovať tehotenské testy a tabletky "po" musí byť viac potupujúce, keďže ťa automaticky každý označí za hlúpeho a nezodpovedného
Kondomy som kupoval 1 mesiac , ked priatelka mala vysadene tabletky. A dost sranda. Pri intrakoch mala bala, rodinna atmosfera, a ja kazdy den som tam kupoval krabicku cigariet, kondomy a dake rozky so salatom x)
@kolini je to zrejmé, avšak keďže to bola prvá kúpa, tak ma touto otázkou zahnala do rohu a po asi 10s ticha som zo seba vypľul "éééé, antikoncepcia".. našťastie sa chytila a ospravedlnila sa..
Taq idem, prídem, robím sa, že nič a po zaplatení rýchlo odchádzam ...a áno stalo sa mi, že kupujem kondómy v drogérii a zrazu sa v uličke objavia moji spolužiaci
No to ja keď som bola malá tak som to mame počas nakupovania v drogérii vkuse hádzala do košíka a mama to s trápnym pocitom hádzala naspäť do regála a ja som to dávala naspäť do košíka a pýtala som sa jej prečo mi to nechce kúpiť?!
jaaaj s kondomom to je ako jest banan v supke .. mas 20rokov skus priatelku presvedcit ze tabletky su najlepsie riesenie uzijete si viac , a nemusite sa zajebavat s kondomami ..raz som skusila sex bez kondomu...a od vtedy uz len bez ..
aaa mne sa raz stalo ze sme sli s kamosmi vonka, a nasli sme v STROME asi 4 krabice kondomov , v kazdej boli cca 50 krabiciek.. no tak to ste mali vidiet co sme stvarali ... baloniky...s vodou...sme hadzali z hockade kde sa dalo ...tak na to nikdy nezabudnem,ako sa len tam mohli dostat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
(ak tabletky, tak potom pár, v ktorom dievča zo zdravotných dôvodov nemôže (alebo len nechce) brať hormóny, má žiť v celibáte, či mať fúru detí? )
ja teda praktické skúsenosti nemám, ale keď sme sa o tom s priateľom rozprávali, tak vyhráva kombinácia Pharmatex + kondómy... ale hovorím, neviem úplne, ako to funguje
a dík
a @aguri500
Hm, a práve som si uvedomil že s terajšou priateľkou sme ho nikdy nepoužili.. A celkovo som mal také šťastie väčšinou že ho nebolo treba..
Zdravim Durex klasik
Predavac tichucko ze tam su
Ja som nepocul tak sme sa na seba pozerali chvilu
Ja zas Durex mate?
Ano tam na stojane
Ale tam durex neni
Nie ale ine su tam
Ine nechcem, neverim im
Ved ani ja
ok, dovidenia
Dokonca aj tma.
» www.birdz.sk/webka/anjeliceq...
naštastie mali terminál
A neviem inak čo na tom je, ja sa práveže cítim tak.. hrdo Že "aha čo kupujeeem"
aaa mne sa raz stalo ze sme sli s kamosmi vonka, a nasli sme v STROME asi 4 krabice kondomov , v kazdej boli cca 50 krabiciek.. no tak to ste mali vidiet co sme stvarali ... baloniky...s vodou...sme hadzali z hockade kde sa dalo ...tak na to nikdy nezabudnem,ako sa len tam mohli dostat ...