Dlho som neriešil nejaké vážnejšie vzťahy s babami. Chcel som ich iba ako kamarátky, ako baviť sa spolu, kludne aj s výhodami ale nemal som vôbec chuť sa zaoberať nejakými pocitmi a názormi. Pretože mi lezie maximálne na nervy keď vidím ako sa ludia na
a čo tak nájsť niečo medzi? vždy je viac možností... a ak niekoho ľúbiš tak chceš byť s tým človekom čo najviac... trochu slobody stratíš ale určite nie všetku... ak sa nechceš vzdať ani kusku slobody tak asi toho človeka nemiluješ a nestojí ti za to... potom si s nou radšej ani nezačínaj....
musíš zistiť čo chceš, nikto iný to za teba nezistí...
@snowphil venuj sa jej tak že ju zatiahneš do partie a bude s vami chodievať na tie akcie, keď nebude chcieť tak nie, a snáď trochu času máš aj popritom, nie? a keďže ju budeš brávať na tie akcie tak to bude tiež spolu strávený čas, tak nebudeš musieť ešte aj osobitne s ňou byť tak isto veľa ako keby to bol všetok čas čo ste spolu... eh, neviem to teraz normálne napísať, ale... chápeš?
Na riešenie tejto situácie potrebuješ jej spoločnosť a zariadiť sa podľa dojmov a nasledujúcich situácií. Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, nemusíš nič zbytočne komplikovať, nechaj sa unášať, ak sa žena na teba dokáže naviazať, nevidím nijaký problém,prečo by mala byť príťažou.
A na záver...
Láska je ako motýľ, keď ju človek naháňa, nikdy ju nechytí, ale ak na ňu čaká, priletí sama.
jn sloboda,sladká sloboda ....ja tiez preto neriešim žiadny vztah,lebo som závislý na slobode,kezde od 18ky žijem samostatne a som zvyknutý na maximálnu volnost .....íst kam chcem,kedy chcem,byt s kym chcem atd.....nemusim sa nikoho nič pýtat,nemusim dávat pozor na pocity iného,čo mu to nebude vadit atd.....proste ked mam chut sa zabavit ta sa idem zabavit,ked chem cely den prespat tak prespím,ked chcem ist do bordelu idem tam.....a ked chcem kurvu zo zafa napíšem @erjedna
Inac nazorovo sa s tebou dost stotoznujem, tu frazu "vztah stoji cas, energiu a peniaze" pouzivam dost casto
A poviem ti len tolko, ze to s nou urcite skus, lebo ako sam pises, asi len tak kazdy den taku nestretnes a vzacnosti sa neodmietaju.
Mozu nastat 2 pripady, ktore ta milo prekvapia. Prvy: Bude ta tolerovat a budes mat aj volnost aj ju. Druhy: Bude si vyzadovat tvoj cas a venovanie, ale casom sa na seba tak namotate, ze tu obetu "slobody" pre nu mile rad a uprimne urobis.
V opacnych pripadoch by si nebol happy a nemalo by to vyznam
Z toho istého dôvodu som sa s mojím bývalým bez výčitiek rozišla, ale v mojom prípade to bol jeden z tých najmenších dôvodov, bolo toho viac.. Ale keď sa tak už stalo, vrátil sa mi pocit slobody, ktorý mi chýbal.
Anyway, ty si ju drž, daj tomu šancu a uvidíš ako sa to ešte celé vyvinie
keď chceš s niekým byť, tak by ťa to nemalo stáť energiu. to nie je o povinnosti venovať sa niekomu, to je o chcení s tým človekom tráviť čas, lebo ti je s ním kurva dobre.
prečo sa na to pozeráš takým extrémnym pohľadom? že buď ona a nič iné, alebo všetko ostatné a ona nie....veď sa to dá tak krásne skombinovať, všetko čo chceš zažiť budeš zažívať zároveň s partiou a aj s ňou... a neprídeš ani o zážitky a ani o ňu... také jednoduché
ale keď píšeš že vzťah stojí energiu, čas, peniaze, to akoby ti to bolo na príťaž alebo čo.. tak mi to pripadá.... no neviem skús nad tým porozmýšlať.... držím palce
ach to len ja som do konca zivota taka plytka, ze ma nad takymito vecami ani nenapadne premyslat, ked sa zalubim?
ok. jaku energiu ta stoji vztah? ked ta ten clovek vycerpava tak to je asi o uplnom hovne. STOJI cas? srsly? asi ked ma clovek partnera tak je s nim kedy moze a neznervoznuje sa pritom nad tym, ze kde inde uz mohol byt a robit nieco produktivnejsie. a k tym peniazom len tolko, ze ak mas na opekacky chaty a nevimjake akcie a pride ti ako vyhadzovanie penazi ist sa nvm niekam najest s nou, si smiesny proste.
aaand my advice - jeb na nu, bude z teba smutna.
@snowphil Rozumiem ti, ale ak nechceš stratiť voľnosť, tak do vzťahu nechoď. Vzťah je hlavne o tom, že sa tešíš na čas strávený s tým druhým a vôbec by ťa ostatné nemalo trápiť...
@11@12 + tým že si neriešil vzťahy tak si ostal vtomto niekde ešte na strednej škole kriste máš 22 partner nie je bremeno ktoré všade musíš vláčiť. V normalnom vzťahu sa žije dokonca ľahšie, keď si navzájom pomáhate...
vidim, ze mas fakt dospelacky nazor na vztah, si predstav ako by ta dievka regovala, keby to tak citala ... citila by sa ako kotva ani by ste ziadny vztah nemali este
jako aj všetky doterajšie rady a komenty, nadštrkli trochu neco o "náročnosti vztahu na energiu, čas a € - well, tož zoberme to priamo z takého fyz.,/elektro. pohladu - ak ta to stojí až tak moc ..energie, tak asi je nekde nejaký odpor (takmer doslova), neco skrípe.. ;/(
v tom vztahu..
ideálne by to malo ist hladko (-obratko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
musíš zistiť čo chceš, nikto iný to za teba nezistí...
@midnight viem čo myslíš, skúsim to ....
A na záver...
Láska je ako motýľ, keď ju človek naháňa, nikdy ju nechytí, ale ak na ňu čaká, priletí sama.
A poviem ti len tolko, ze to s nou urcite skus, lebo ako sam pises, asi len tak kazdy den taku nestretnes a vzacnosti sa neodmietaju.
Mozu nastat 2 pripady, ktore ta milo prekvapia. Prvy: Bude ta tolerovat a budes mat aj volnost aj ju. Druhy: Bude si vyzadovat tvoj cas a venovanie, ale casom sa na seba tak namotate, ze tu obetu "slobody" pre nu mile rad a uprimne urobis.
V opacnych pripadoch by si nebol happy a nemalo by to vyznam
Anyway, ty si ju drž, daj tomu šancu a uvidíš ako sa to ešte celé vyvinie
tak sa na to pozri z tohto hľadiska.
a @11
ale keď píšeš že vzťah stojí energiu, čas, peniaze, to akoby ti to bolo na príťaž alebo čo.. tak mi to pripadá.... no neviem skús nad tým porozmýšlať.... držím palce
ok. jaku energiu ta stoji vztah? ked ta ten clovek vycerpava tak to je asi o uplnom hovne. STOJI cas? srsly? asi ked ma clovek partnera tak je s nim kedy moze a neznervoznuje sa pritom nad tym, ze kde inde uz mohol byt a robit nieco produktivnejsie. a k tym peniazom len tolko, ze ak mas na opekacky chaty a nevimjake akcie a pride ti ako vyhadzovanie penazi ist sa nvm niekam najest s nou, si smiesny proste.
aaand my advice - jeb na nu, bude z teba smutna.
tak ja nie som chalan, ale nikdy mi neprisiel moj vztah ako nieco, co mi berie volnost, peniaze a cas a energiu..
vidim, ze mas fakt dospelacky nazor na vztah, si predstav ako by ta dievka regovala, keby to tak citala ... citila by sa ako kotva ani by ste ziadny vztah nemali este
jako aj všetky doterajšie rady a komenty, nadštrkli trochu neco o "náročnosti vztahu na energiu, čas a € - well, tož zoberme to priamo z takého fyz.,/elektro. pohladu - ak ta to stojí až tak moc ..energie, tak asi je nekde nejaký odpor (takmer doslova), neco skrípe.. ;/(
v tom vztahu..
ideálne by to malo ist hladko (-obratko