Zdravim. Mam taky mali problem... Chodim s jednou babou a sme uz vo vztahu dalej a tak by som ju chcel skusit pozvat k nam a ... Ak sa nemylim, baba pri strate panenstva vacsinou krvaca. Preto sa chcem opytat ci nemate daky typ ako to poriesit, aby som ne
Ty by si nemala problem na to odpovedat? Bo ja neviem ci by som ju tym nemohol urazit... Aj ked snad ne... Dik vyskusam. Tu otazku. Ale ta sprcha tak to asi nie
no sak uvidis ci bude bo nie..sak si umy nie...ale to by nemalo byt az take si myslim....nech ti este baby dake popisu ako an tom boli oni s tymto....asik to robte na niecom co operes pak...
Chalan jednoducho zisti ze ci je alebo nie je baba panna ale ak si si tym neni isty bude najlepsie ak sa spytas pretoze ty mozno budes aj v tom ze ona uz panna nie je a potom to bude bolit ju a nie teba kedze nebudes taky opatrny ako by si bol v tom ze panna je a tej krvy no je to individualne ale zas to nie je jak keby si rezal brava .
Není na tom nič, keď sa jej to rovno spýtaš. Aspoň budeš hneď vedieť na čom si. Lebo keď je panna, tak musíš byť veľmi opatrný, lebo poprvé to nie je príjemné a bolí to, a musíš ísť na to pomaly. A s tým krvácaním - to je individuálne. Ale myslím, že väčšina ani nekrváca... Good luck
no, takže- opýtaj sa jej, rovno a priamo. tak keď ste už dosť ďaleko, tak snáď aj tá dôvera.. hoci keď pozerám na tvoj vek, asi to myslíš inak..
ale aby som nebola len potvora,čo kritizuje:
takže, s tou krvou to je tak, môže aj nemusí byť.. zabrániť tomu asi nezabrániš, ale: namoč potom plachtu do studenej vody a oper. alebo maj červenú plachtu
Ty newies, ci je twoja priatelka panna alebo nie?a pises ze ste vo vztahu dalej...ale asi len fyzicky...na psychickom vztahu popracuj a proste sa jej to opytaj, ked ta to zaujima...newidim dovod, preco by ti neodpovedala, alebo preco by ju to malo urazit!Sak sa nepoznate 3 dni....ci sa mylim
a s tym krvacanim...to je strasne individualne...niekto vobec, niekto trochu a niekto zase dost...ale tym by som sa moc netrapila, sak to vyperies
Ja som sa jej na to nikdy nepytal lebo ma to nezaujimalo... Mam ju rad ci je panna alebo nie je. Len proste chcem vediet ako sa spravat ak k tomu dojde. A chcem vedet na co sa mam pripravit... Aby som to nepokazil.
A hlavne by ma zaujimalo ako ste vy riesili tu krv... Prosim o odpoved od dakoho kto to zazil... Bo ak na to dojdu moji fotrovci zabiju ma, ale zase neviem si predstavit, kde inde ako u mna by sa to dalo...
to je u teba problem s tou krvou...sak to nebudes mat od toho celu plachtu D...to iba malicko..a podalsie ked a ti to nechce prat tak tu plachtu normalne vyhod a daj dalsiu to si vasi ani nevsimnu(alebo povedy ye ti tiekla krv y nosa, sak pochzbujem ye bz ich napadlo hento) ..,, spytaj sa jej to narovinu nevidim dovod urazit sa.
....hmmm, ja si myslim, ze by si sa jej mal na to normalne spytat...aj moj chalan, ked to chcel vediet, tak sa ma normalne spytal a ak ste dalej ako vravis, ona urcite v pohode odpovie...
Mna by zaujimalo kolko spolu vlastne ste. ak dlho, tak by si si vsimol ze je panna to je proste vidiet. a krvacat moze, ale nemusi. ak by aj krvacala, tak necakaj zase vodopady.
Hej, sklamany, kasli na to. podla mna, je UUUPLNE jedno, ci je panna alebo nie, ked budes nezny a pozorny a nebudes sa spravat, ako by si do nej len masturboval, myslim, že nič neskaziš.. to si ako mylne mysliš, že žena nechce/ nepotrebuje pozornosť nehu.. aj ked by si bol už jej desiaty partner? vieš, to je jedno, akú má kto minulosť v tomto, budete predsa spolu vy dvaja prvýkrát..
vyper to v rukách, ako hovorím, namočiť do studenej vody a potom po chvíli oprat, prášok alebo mydlo a hotovka (z vlast. skúsenosti)
LOL, to zvladne aj magor, booooze, sak jak napisala Miska tu hore, ze studena voda a jadrove mydlo je fest ucinne, to pomaha na vsetko nielen na krv, zarucene!!!
preboha chalan ja mat tak tvoje problémy....... normálne sa jej spýtaj či je panna a ak povie že je tak bud jemný bo to bolí prvý krát a to s tou krvou ved ak to budete robiť normálka v posteli tak dáš plachtu do práčky a hotovo ale zasa toľko krvi to nebude
Daj pod vas nejaku staru plachtu a potom ju vymen..Napriklad..Ale zasa udajne nie kazda baba krvaca..A hento neviem ako mozes zistit bez toho,ale podla man vo vztahu je najdoleziutejsia dovera a otvorenost takze by som sa jej na tvojom mieste nromalne opytala pekny den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
heeeh a co tak sprcha? ok asi to bol blby napad, aspon som sa snazila poradit, tak ja uz neviem, kazdopadne vela stastia!
ale aby som nebola len potvora,čo kritizuje:
takže, s tou krvou to je tak, môže aj nemusí byť.. zabrániť tomu asi nezabrániš, ale: namoč potom plachtu do studenej vody a oper. alebo maj červenú plachtu
a s tym krvacanim...to je strasne individualne...niekto vobec, niekto trochu a niekto zase dost...ale tym by som sa moc netrapila, sak to vyperies
Mno spytaj sa jej, ale potom si moze myslet ze ti ide len o to jedno, to fakt zalezi od toho jak to bere..
A s tou krwou? sak powedz ze si si honil a zodrala sa ti cicina
kto vie ci by vobec po takom vyroku prisla hehe
Ako je to prosim ta vidiet. Podla coho to mam spoznat?
Inak vsetkym dik za rady...
vyper to v rukách, ako hovorím, namočiť do studenej vody a potom po chvíli oprat, prášok alebo mydlo a hotovka (z vlast. skúsenosti)