Čo ženy, ste rovnaké? Možno mnohé, teraz čo ste na škole také nie ste, ale keď skončíte vysokú začnete sa na takéto pracovníčky v zlatých baniach meniť
Čo chalani, myslíte že existujú ešte stále takéto zlatokopky v pomerne veľkom zastúpení?
inak @2 je blbost, zeny sa chcu len vozit, fajku za to robia iba ak su sproste...
posielala som to nedavno chlapovi, lebo ma zalubu v autach a kazdy rok ma ine... tak mi odpisal "tak to nefunguje, mal som bavoraka". ale bol by rad, keby ano, to je jasne
Vo väčšine prípadov som bola finančne sebestatnejšia než dotyčné osoby s ktorými som niečo riešila...
Podľa mňa si chlapi svoje komplexy schovávajú za výhovorky, že ich dievčatá nechcú, lebo sú všetky iba zlatokopky.... a problém je pritom inde. Asi toľko.
@12
asi tak nejak ... s peniazmi problém nemám a nemám rada ak mi niekto niečo platí lebo potom mám pocit,že som dlžníkom ...ale ako vravíš @0 možno keď skončím výšku tak sa na takú začnem meniť .. :letim:
presne ako vravis...na vyske v nizsich rocnikoch je to este fajn, staci byt vtipny, nevyzerat jak quasimodo, i inteligencia sa pocita...samozrejme, ak si pekny, tak no problem...ale ked sa pozriem na dievciny v poslednych rocnikoch, tym ide len o prachy...sam som spoznal jednu 25-rocnu, co koncila skolu a v prvej nasej konverzacii hned padla od nej otazky, kde pracujem...povedal som jej miesto, nie firmu ale ona dalej dobiedzala, az som sa jej spytal, ze co sa vypytuje...a mozem hovorit aj o dalsich, kde zeny po vyske si hned najprv zistuju vasu financniu situaciu... snad su aj nejake vynimky, co by rady boli aj sebestacne
samozrejme, keby mal o mna zaujem sympaticky a sarmantny muz a este by bol aj bohaty, tak by to ako plus potesilo. ale nie je to podmienka. skorej mi imponuju pracoviti ambiciozni muzi, ktori sa z tej nuly na konte vedia vypracovat a na zaciatku nech su kludne chudobni, nemam problem chalanovi zaplatit aj obed. a dalej to uz nie je o tom, nech je milionar, ale o tom, nech je schopny sa o seba postarat. a keby mal aj rezervu na mna, keby ma nahodou vyhodili alebo tak, tak by to tiez potesilo. ale to, ze nechcem neschopneho chlapa, zo mna nerobi zlatokopku, ale rozumne zmyslajucu dievcinu, ktore nechce vsetko, co zarobi, investovat do neschopneho chlapa. myslim si, ze na kapitale rodiny by sa kladne mali angazovat obaja partneri a ak to tak nie je, nech to jeden partner kompenzuje napr. pracou v domacnosti, dokladnou starostou o deti napr. proste nech nie je len zataz, ktora zerie peniaze.
a co si myslim? ze najviac vykrikuju o zlatokopkach chlapi, ktori nevedia zaujat inak, ako peniazmi.
@14 a co ak proste chcela vediet, kde pracujes, lebo sa to hodi, ak sa mate spoznat O________o dpc v mojom okoli je to bezna otazka a nie priezkum zlatokopiek O_______o
Majú niekde hlboko v sebe zakódované , že potrebujú muža ktorý sa o ne postará , aj napriek tomu ako sa dušujú že sú samostatné a aj sú niektoré. Aj keby to bol charakterovo horší človek ako niekto menej zarábajúci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak @2 je blbost, zeny sa chcu len vozit, fajku za to robia iba ak su sproste...
posielala som to nedavno chlapovi, lebo ma zalubu v autach a kazdy rok ma ine... tak mi odpisal "tak to nefunguje, mal som bavoraka". ale bol by rad, keby ano, to je jasne
Podľa mňa si chlapi svoje komplexy schovávajú za výhovorky, že ich dievčatá nechcú, lebo sú všetky iba zlatokopky.... a problém je pritom inde. Asi toľko.
asi tak nejak ... s peniazmi problém nemám a nemám rada ak mi niekto niečo platí lebo potom mám pocit,že som dlžníkom ...ale ako vravíš @0 možno keď skončím výšku tak sa na takú začnem meniť .. :letim:
@rheia tak ked ich mas dost svojim pricinenim tak asi nie ne ?
samozrejme, keby mal o mna zaujem sympaticky a sarmantny muz a este by bol aj bohaty, tak by to ako plus potesilo. ale nie je to podmienka. skorej mi imponuju pracoviti ambiciozni muzi, ktori sa z tej nuly na konte vedia vypracovat a na zaciatku nech su kludne chudobni, nemam problem chalanovi zaplatit aj obed. a dalej to uz nie je o tom, nech je milionar, ale o tom, nech je schopny sa o seba postarat. a keby mal aj rezervu na mna, keby ma nahodou vyhodili alebo tak, tak by to tiez potesilo. ale to, ze nechcem neschopneho chlapa, zo mna nerobi zlatokopku, ale rozumne zmyslajucu dievcinu, ktore nechce vsetko, co zarobi, investovat do neschopneho chlapa. myslim si, ze na kapitale rodiny by sa kladne mali angazovat obaja partneri a ak to tak nie je, nech to jeden partner kompenzuje napr. pracou v domacnosti, dokladnou starostou o deti napr. proste nech nie je len zataz, ktora zerie peniaze.
a co si myslim? ze najviac vykrikuju o zlatokopkach chlapi, ktori nevedia zaujat inak, ako peniazmi.