Ahojte ludia, ma tu niekto skusenost s nipple piercingami? Uz nad nimi dlho premyslam... Keby sa chcelo niekomu rozpisat o prepichu, hojeni a naslednom zivote s tym, bola by som vdacna
Ja mam v jednej,ale robila mi to kamoska na skolskych hajzloch a pierc sa jej tam podaril dat len do polky,cize som si to po tyzdni prepichovala este cele sama... zahojilo sa mi to do 2 tyzdnov ) a vobec to neboli ani nic,nezapalilo sa mi to absolutne a to som to dezinfikovala max tie 2 tyzdne,kym sa to nezahojilo...
u mna bolo hojenie dost problematicke, krvacalo to mesiace a zle sa mi spalo hociako. potom som to prelepila, dva tyzdne sa toho nechytala a konecne sa to zahojilo poriadne, odvtedy ok. treba si na to fest davat pozor v tej rannej faze aby sa ti nespravila jazva alebo tak. ked je to zahojene, tak o tom ani nevies..
zivot s tym je ok, frajerovi v zivote nevadilo ze "chutim ako kov" (????), dokonca tu stranu preferuje, zda sa mi. rovnako verim, ze chut kovu zalezi od materialu a kvality piercingu (mame aj plastove, halo) a casom sa vymyje. nijako inak mi to zivot neovplyvnuje, len mam z toho dobry pocit
@leaav wau! Tak to si s tym potom velmi super obisla @hoperpohroma vidim, ze je to dost individualne (ako s vacsinou zasahov do tela) ... hadam sa to da zvladnut, mam za sebou uz aj tetovanie a tunely v uchu, no trochu sa bojim predstavy ihly blizko bradavky ale urcite to za to stoji
@rocafella kedze si nebudem chytat svoje prso do ust, tak si myslim, ze mi to po tejto stranke moze byt jedno ... chlap si s tym bude musiet poradit no
ty máš fakt 21 rokov?...
ty chceš vychovávať a kojiť dieťa?
a si ty takto normálna, povedz materi čo chceš zrobiť...
čo je toto za drbnutú dobu...
zrejme si orientovaná na sado maso...
chúďa....
@hoperpohroma potom este taky mensi strach z toho, ze by sa mi to este pri hojeni zachytilo o kus oblecenia ... no vsetko su to len nepodstatne veci, ked to clovek chce inak nevies mi prosim ta povedat, kolko ta to vyslo?
@terezako mno toto sa stava ja som sa cesala a s hrebenom som si vytrhla pierc do polky bradavky, to ti poviem, to som skoro umrela od bolesti treba byt extra opatrna. a fakt to radsej aspon prelepit vzdy po dezinfikovani.
myslim, ze to vyslo na 700 KC aj s piercom, dala som si to robit v Prahe takze niekde na slovensku by to nemalo byt o moc drahsie
@marcello1111 ty si ten, co obohacuje birdz o panbozkarske reci, vsak? Neviem, ci je vobec potrebne vyjadrovat sa k tvojmu komentaru kedze je zjavne, ze mas trochu obmedzenejsiu mysel...
@terezako
a ty si moja koho fake, keď si tu dva dni a vieš o mne všetko...
pre mňa za mňa si daj aj do nosa obojok a budeš ako krava na bitúnku...
tvoja matka musí mať z teba ohromnú radosť, keď vlastná dcéra robí obludnosti, byť tvojim frajerom tak sa z tebou buchnem dvere.....
a ak si pokrstená tak si serieš do vlastného hniezda...
ty si dovolíš vysmievať sa kresťanom, že veria v Boha, poviem ti, ty si aka odvážna...
no ty budeš mať "pekný život"
@marcello1111 birdz pozeram priebezne uz nejaky ten rok, no stacilo mi aj dnes vidiet jedno forum, na ktorom si zas takto prehnane reagoval
Matka sa uz vobec nemusi zaujimat o taketo drobnosti, hlavne je to moje telo a moje rozhodnutia, takze s tymto na mna nechod
My dvaja by sme nikdy neskoncili spolu, takze si ani nemusis predstavovat takuto situaciu. Urcite hladas/mas poslusnu zenu, co nevystupuje z davu a zije podla urcitych pravidiel, co je fajn, no ja taka nie som ludia su rozni, a ak ti to este v 21. prvom storoci nedoslo, to je velmi smutne... Ano som pokrstena, no kedze to vtedy nebolo moje slobodne rozhodnutie, tak s tym nemam nic spolocne. Nevadia mi veriaci, no taki obmedzeni ludia, ktori potom vznikaju
@terezako
tak ty zrejme bojuješ o prvé miesto birdz star v zhovadení ženskej postavy v 21. storočí, mala si to hneď napísať, mohol som si ušetriť s tebou čas..
@marcello1111 beriem ze sa ti to nepaci, je to tvoj nazor... no tym ako ho presadzujes sa prejavuje tvoj deficit v tom, byt aspon trosku open minded a respektovat ine nazory
Prajem ti len to dobre do zivota, a hlavne dufam, ze ta ziadne dievca neprekvapi nejakym ukrytym “zhovadenim tela” , aby si nahodou nemusel dvere zatvarat
@25 a normalne ma zacali boliet ako toto cítam.... hlavne o tom ako si leav dopichovala svoju wtf, sak ja by som zomrela : ja ich mam citlive polku mesiaca jak fras, nie to este aby sa mi tma hompalal nejaky kov....
@marcello1111 mne sa tie pirsingy tiez nepacia ani tetovanie na zene je to humuas ale je to jej vec... ved aj mnohi krestania sa sebaposkodzuju. na filipinach sa nechavaju ukrizovat alebo sa bicuju atd. Proste kazdy ma nejaku tu svoju uchylku a ked sa jej paci Sado-Maso tak co uz. ona si musi pachat do tela kusy zeleza su zeny ktore si davaju kacacie pery alebo silikony. pirsing sa da aspon vybrat... niektore upravy tela su na cely zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zivot s tym je ok, frajerovi v zivote nevadilo ze "chutim ako kov" (????), dokonca tu stranu preferuje, zda sa mi. rovnako verim, ze chut kovu zalezi od materialu a kvality piercingu (mame aj plastove, halo) a casom sa vymyje. nijako inak mi to zivot neovplyvnuje, len mam z toho dobry pocit
ty chceš vychovávať a kojiť dieťa?
a si ty takto normálna, povedz materi čo chceš zrobiť...
čo je toto za drbnutú dobu...
zrejme si orientovaná na sado maso...
chúďa....
myslim, ze to vyslo na 700 KC aj s piercom, dala som si to robit v Prahe takze niekde na slovensku by to nemalo byt o moc drahsie
a ty si moja koho fake, keď si tu dva dni a vieš o mne všetko...
pre mňa za mňa si daj aj do nosa obojok a budeš ako krava na bitúnku...
tvoja matka musí mať z teba ohromnú radosť, keď vlastná dcéra robí obludnosti, byť tvojim frajerom tak sa z tebou buchnem dvere.....
a ak si pokrstená tak si serieš do vlastného hniezda...
ty si dovolíš vysmievať sa kresťanom, že veria v Boha, poviem ti, ty si aka odvážna...
no ty budeš mať "pekný život"
Matka sa uz vobec nemusi zaujimat o taketo drobnosti, hlavne je to moje telo a moje rozhodnutia, takze s tymto na mna nechod
My dvaja by sme nikdy neskoncili spolu, takze si ani nemusis predstavovat takuto situaciu. Urcite hladas/mas poslusnu zenu, co nevystupuje z davu a zije podla urcitych pravidiel, co je fajn, no ja taka nie som ludia su rozni, a ak ti to este v 21. prvom storoci nedoslo, to je velmi smutne... Ano som pokrstena, no kedze to vtedy nebolo moje slobodne rozhodnutie, tak s tym nemam nic spolocne. Nevadia mi veriaci, no taki obmedzeni ludia, ktori potom vznikaju
tak ty zrejme bojuješ o prvé miesto birdz star v zhovadení ženskej postavy v 21. storočí, mala si to hneď napísať, mohol som si ušetriť s tebou čas..
Prajem ti len to dobre do zivota, a hlavne dufam, ze ta ziadne dievca neprekvapi nejakym ukrytym “zhovadenim tela” , aby si nahodou nemusel dvere zatvarat
neverím, že máš 21 rokov, lebo toto dospelá žena nedokáže...
najkrajšia krása je ta prirodzená, taká akou nás stvoril Boh...
preto by človek nemal dehonestovať Jeho dielo....