Aký druh kozmetiky používate? Aká značka vám najviac vyhovuje a veľmi sadla a ktorá vám nesadla a vychádzali ste sa z nej... Alebo ktoru nemusíte a ktorú tolerujete? Používate prírodnú kozmetiku alebo ste zatiaľ spokojní s tou ktorú používate.. Napíšte
A značku čo nikdy nekupujem je Garnier, naposledy som si od nich kúpila možno tak 10 rokov dozadu šampón na vlasy
Inak ako kupujem/skúšam hocijaké značky, Nivea mám oblúbenú tiež a viacej mám toho od nich teraz okrem krémov na tvár, to používam od Mixa lebo všelijaké parfumované a s alkoholom mi nevyhovujú keďže mám suchú pleť.
Cosrx má fajn veci, takisto mám ešte rada The Ordinary alebo Cerave. Iné značky kupujem zriedka, lebo mi je väčšinou ľúto vyhadzovať peniaze za produkty, ktoré mi nemusia sadnúť.
No ja prevazne pouzivam korejsku kozmetiku, akurat hydratacny krem mam od Yves Rocher a mam jeden micelarny gel od Nivey, ale to je smrt a keby mi nebolo luto penazi, tak ho supnem do kosa.
a teda ja toho pouzivam vela - cistiaci gel,
tonikum, vitamin C, asi 3 druhy kremov, minimalne po chemickom peelingu aj gel zo slimacika a tak a samozrejme stale BB krem so SPF, lebo aj slnko je smrt
hmm.. co pouzivam ja? Tak co pride, co mam zadara. Vacsinou z lekarne, Bioderma s tou som spokojna, Avene je tiez dobra znacka. A pocula som ze aj Weleda ci Alverde je prirodna kozmetika Neviem podlabmna si musis vyskusat sama co ti bude najviac pasovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A je mi to jedno všetko mi sedí.
Bull Dog - pánska značka je velmi dobrá
A značku čo nikdy nekupujem je Garnier, naposledy som si od nich kúpila možno tak 10 rokov dozadu šampón na vlasy
Inak ako kupujem/skúšam hocijaké značky, Nivea mám oblúbenú tiež a viacej mám toho od nich teraz okrem krémov na tvár, to používam od Mixa lebo všelijaké parfumované a s alkoholom mi nevyhovujú keďže mám suchú pleť.
a teda ja toho pouzivam vela - cistiaci gel,
tonikum, vitamin C, asi 3 druhy kremov, minimalne po chemickom peelingu aj gel zo slimacika a tak a samozrejme stale BB krem so SPF, lebo aj slnko je smrt