pouzivam len na bradu ten aknecolor lebo tam mam strasne vyrazky ...a maskaru no, ako kedy, ale nedavam si vela...hovoria, ze to ani nevidno v skole, dakedy sa podari dat viac...
ja akokedy mam zavislost hlavne v tienoch a dobry make-up a spirala je zaklad ,lesk na perach doda vzhladu smrc... este tam chybaju napr. korektory na plet...
@8 ale poznam jedneho metrosexuala,ktory si potrpi velmi na tom, ako vyzera a pouziva make-up minule som mu radila s vyberom je na baby, ale pouziva make-up nosi modre sosovky a chodi do solarka
@xyz666 aku kozmetiku? Tak voda po holeni, nejaky ten deodorant a sprchovy gel ale to tusim nie je kozmetika ale tak mi to snad mozte zaratat lebo 2 veci to je v porvnani s vami nic
@tia999 nuz tak to asi nie je celkom v poriadku To sa nerata za reprezentativnu zlozku muzske populacie pretoze drviva vacsina stiha kupelnovu cinnost tak do 5 min A povedzme ze pred rande 10-15.. men to trva hodinu a viac len vtedy ked sa sprchujem lebo sa vzdy pozabudnem a tak to aj vyzera potom (45 min trcim v sprche a nerobim nic a potom za zvysny cas sa obleciem, upravim a vypadnem von
@chavez (@17 ) v tejto ankete sa autorka pýta krajšieho pohlavia, akú kozmetiku používa. Ak už patríš k tomu krajšiemu pohlaviu (o čom samozrejme vôbec nepochybujem , mal by si si vedieť vybrať z tej ponuky Inak tiež stihnem sprchu za 5 minút (ak si umývam vlasy, tak za 10 minút)
@xyz666 no ale ved na tom som narazal ze krajsie pohlavie predsa nepotrebuje tieto pomocky krasy A kupelnovou cinnostou som nemal akurat na mysli sprchu ale nanasanie tych vyssie menovanych gebuzin na ksichtik
@21 , milá moja, ale počítaj s tým, že oni v skutočnosti nie sú ani také špatné. aj v tom má prsty photoshop v ňom sa dá aj zošpatniť nie len skrášliť...
akoze ja sa tiez radim do krajsej casti ludstva a nejako si neviem vybrat kedze som mojim letmym pohladom nezachytil nic co by zdobilo moju policku v kupelni
Mňa najviac dorazilo keď bol spolužiačkin chalan v našej triede a ona vraví: zabudla som si make-up na intráku a on jej na to: chceš, požičiam ti môj...
Krásny ste chlapci fakt
@34 ako ktore, s tucnym by som isto nechodila, on nema nejake extra svaly ale tucny nie je a to je hlavne nie? zboznujem jeho tvaricku by som ho najradsej niekedy zjedla
@37 a to je? vypracovat si telo, alebo opekniet? inak ty si rysavy, nikdy si sa nechcel prefarbit? sice mne sa ta farba na niektorych zenach celkom paci, ale tak tosu zeny prepac
ja mám najradšej čiernu tekutú očnú linku,krásne mi zvýrazní oči a úplne zmení pohlad samozrejme musí byť aj špirála...bez nej by som sa nepohla ani na krok
kúpila som si v drogérii nedávno umelé mihálnice nalepovacie lebo ich mala kamarátka a nehorázne super to vyzeralo lenže ja som sa nemohla z toho vymotať nejak a nedarilo sa mi nalepiť úplne sa mi zničili tak som zahodila
a aj výrazný červený rúž sa mi velmi hodí alebo bledý krémovej farby
lakov na nechty všetkých možných farieb mám kopu doma ale nechce sa mi lakovať nechty ajtak ich mám dosť krátke
@39 Asi to nie je k teme, ale podla mna su rysavi chlapi sexi Ja mam tiez vlasy neidentifikovatelnej farby
No a k teme : podla mna je naj spiralka V podstate nic viac nepotrebujem, ale aj tak pouzivam aj to ostatne No baby sa chcu pacit A bolo by skoda npouzivat to, ked to uz raz vymysleli nie ?
ja by som tam doplnila este korektor...kruhy po ocami som zdedila po mame takze sa z nich "nevyspim" a preto zakryvam ale inak spirala urcite a potom balzam na pery nejaky cutny...lesky neznasam
to co som označil? Bronzove gulicky? to co je? stephan mal na mysli venušine guličky a inak na plagátoch a posteroch to nie je make-up čo skrášľuje ľudí, ale je to photoshop ako už 0majlo0 @spominal
malujem sa len minimalne...trocha make up-u spiralu a balzam na pery mi uplne staci.. ale ked sa nudim tak vyberem vsetku moju kozmetiku a spravim zo seba nieco neidentifikovatelne farebnee..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Labello
a raz za cas make-up - pudrovy...
inak dakujem, neprosim...
Sorry neodpustil som si
@tia999 nuz tak to asi nie je celkom v poriadku To sa nerata za reprezentativnu zlozku muzske populacie pretoze drviva vacsina stiha kupelnovu cinnost tak do 5 min A povedzme ze pred rande 10-15.. men to trva hodinu a viac len vtedy ked sa sprchujem lebo sa vzdy pozabudnem a tak to aj vyzera potom (45 min trcim v sprche a nerobim nic a potom za zvysny cas sa obleciem, upravim a vypadnem von
[/IMG]
akoze ja sa tiez radim do krajsej casti ludstva a nejako si neviem vybrat kedze som mojim letmym pohladom nezachytil nic co by zdobilo moju policku v kupelni
ale v tomto majú ženy výhodu lebo dobrý make-up dokáže aj so špatnej spraviť peknú...keď je chlap špatný veľa s tým už nenarobí :/
Krásny ste chlapci fakt
btw ryšavé ma pipi dlhá pančucha a nie ja
kúpila som si v drogérii nedávno umelé mihálnice nalepovacie lebo ich mala kamarátka a nehorázne super to vyzeralo lenže ja som sa nemohla z toho vymotať nejak a nedarilo sa mi nalepiť úplne sa mi zničili tak som zahodila
a aj výrazný červený rúž sa mi velmi hodí alebo bledý krémovej farby
lakov na nechty všetkých možných farieb mám kopu doma ale nechce sa mi lakovať nechty ajtak ich mám dosť krátke
No a k teme : podla mna je naj spiralka V podstate nic viac nepotrebujem, ale aj tak pouzivam aj to ostatne No baby sa chcu pacit A bolo by skoda npouzivat to, ked to uz raz vymysleli nie ?
niekedy sa ani nenamaľujem keď sa mi nechce...