budem teraz s priatelkou cely vikend a chceme si aj uzit ale ma kramy uz osmy den :/...je to normalne podla vas? menstruaciu ma nepravidelnu (niekedy meska 2 tyzdne a niekedy vobec , inokedy mava kramy maximalne 5-6 dni...da sa to nejak zastavit ludia
@radikalny to si neviete uzit aj cez kramy? nemusite mat hned sex...tvoj pristup mi pride detinsky "priatelka ma menstruaciu a kvoli tomu som sklamany a uz sa na nu netesim"
ako bolo už vyššie spomenuté - AK ten sex chce aj ona, tak to nie je problém....ôsmy deň ich už nemôže mať také silné...umyjete sa obaja predtým, pre istotu pod ňu uterák a ideš...bože, čo stresuješ...ako bolo, tak isto, vyššie už spomenuté - hlavne hygiena...
alebo sa ti nebodaj hnusí sex cez krámy, keď sa ti nehnusí kontrolovať jej krvavú vložku? o___O
čiže ty si sa tešil iba na sex??? a ked sa nedá už ju nechceš ani vidieť a si sklamaný??? nemáš byť nadšený že si s ňou, a ved ruky a ústa má, dá sa to aj inak vyriešiť predsa...bože
ja ani nevim prečo som to po @16 komente ešte čítal dalej ale aspoň som sa zasmial. =D
fakt len toľko ti k tomu že ked si nadržaný až tak, na pravom ramene máš dobrú priateľku ktorá ťa určite neodmietne... neviem či si tu čakal dákeho šamana čo by ti ju na diaľku odklial
@antifunebracka čo potom ale hovoríš na to "správny rytier má meč od krvi"?? =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ved mi ukazovala a videl som jasnu krv na vlozke
2.moja odpoved : ale ty kramy nemas..
(ble)
krasny priklad, ako ludia bez rozmyslu opakuju kazdu chujovinu, co dobre znie bez toho, aby sa nad nou aspon zamysleli
Skús iné formy
a ktomu ostatnemu vo vasom vztahu radsej no comment...
alebo sa ti nebodaj hnusí sex cez krámy, keď sa ti nehnusí kontrolovať jej krvavú vložku? o___O
vztah zalozeny na sexe nie je vztah, s tebou by som teda chodit nechcela; vlastne ani s nou(keby som bola chlap) ....
čiže ty si sa tešil iba na sex??? a ked sa nedá už ju nechceš ani vidieť a si sklamaný??? nemáš byť nadšený že si s ňou, a ved ruky a ústa má, dá sa to aj inak vyriešiť predsa...bože
...neverím! dokáž to ! bože bože...
fakt len toľko ti k tomu že ked si nadržaný až tak, na pravom ramene máš dobrú priateľku ktorá ťa určite neodmietne... neviem či si tu čakal dákeho šamana čo by ti ju na diaľku odklial
@antifunebracka čo potom ale hovoríš na to "správny rytier má meč od krvi"?? =D