Budúci týždeň v sobotu ma čaká tanečný venček. Dámy, kúpila som si spoločenské topánky nie moc vysoké, ani moc nízke. Čo však riešim je neustále odierajúce sa nohy (presnejšie nad pätou). Silonky sú samozrejmosťou a leukoplast nepomáha. Ako predchádzat
všeličo som si prestavila pod tým nadpisom ale topánky teda nie
sprej na roztiahnutie je podľa mňa blbosť, lebo mňa osobne teda topánky odierajú na päte, lebo sa mi v nich hýbe noha, čiže roztiahnuť ich by ešte zhoršilo problém. sú všelijaké vložky do topánok, alebo aj také gélové pásiky, ktoré sa nalepia na ten okraj topánky kde je päta. a vlastne, nie len gélové, minule som si kúpila aj také s povrchom z brúsenej kože, tie sa nešmýkajú ani keď sa ti spotí noha. proste si nejak musíš prispôsobiť tú topánku aby ti presne sadla, aby sa ti v nej nehýbala päta
v drogerii napr. v dm-ke predavaju take "vankusiky" co sa prilepia na topanky. maju aj na paty aj ked mas otlaky na spodku chodidla aj vselijake ja som to neskusala, ale zevraj ej to dobre... tak vyskusaj
vieš čo, ja som mala na stužkovej lodičky asi 15cm a mám rovnaký problém,no a v obuvi som si kúpila takú náplasť,ktorá sa nalepí do vnútra lodičky ako máš pätu, v tej náplasti je nejaký silikon alebo také niečo,skús sa nato spýtať osobne mám s tým dobrú skúsenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
sprej na roztiahnutie je podľa mňa blbosť, lebo mňa osobne teda topánky odierajú na päte, lebo sa mi v nich hýbe noha, čiže roztiahnuť ich by ešte zhoršilo problém. sú všelijaké vložky do topánok, alebo aj také gélové pásiky, ktoré sa nalepia na ten okraj topánky kde je päta. a vlastne, nie len gélové, minule som si kúpila aj také s povrchom z brúsenej kože, tie sa nešmýkajú ani keď sa ti spotí noha. proste si nejak musíš prispôsobiť tú topánku aby ti presne sadla, aby sa ti v nej nehýbala päta