baby otazka pre vas.. krvacali ste len pri prvom sexe alebo viac krat? prosim seriozne odpovede lebo sice uz som panna nebola (predtym uz sme skusali prsty) , ale pri prvom sexe s priatelom mi sla krv, ale nebolelo to.. P.S.: nie, nemala som kramy ak b
@mmajuskaa3 no citala som to moze byt sposobene nejakou malou rankou na sliznici alebo na krcku maternice alebo to moze byt zapal mocovych ciest.. chystam sa k doktorke ale chcela som cisto otazku ci s tym ma niekto skusenosti a popripade ake
@shelly73 pri zápale močových ciest máš krv v moči, ak dobre viem a ak je problém len v tom,tak podľa mňa nemusíš ísť k doktorke,1. krát je to naozaj normálne
aj 20tky niektoré krvácajú prvý krát ... nič sa nedeje ale ak máš podozrenie na zápal ( čo by si cítila ) tak bež k doktorovi, ale ked len krvacanie tak to je ok. Ovšem ak si nekrvacala jak pri mega kramoch
môže sa stať, že krvácaš aj dávno po tom, čo máš 1x sex. Môže to byť tu vyššie spomenutý drsnejší sex ale aj zápal.
Ja som vraj už dlhšie nejaký mala ale nemala som žiadne príznaky...ani výtok, ani bolesti proste nič. Až odrazu z ničoho nič tá krv. Takže na to bacha, treba to poriadne preliečiť aby si s tým nemala neustále problémy.
Ale u teba to fakt podľa mňa bude ešte len tým 1x sexom tak hore hlavu
Čiže ak sa ti to ešte niekedy stane tak treba fakt ísť na tú gyndu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
1. prsty a penis sú proste rozdiel
2. aj žena, ktorá už nebola panna môže krvácať po drsnejšom sexe, niežeby to bolo v poriadku, ale zahojí sa, len tomu daj minimálne 2 týždne pokoj.
+nemôžem odolať a nedodať, že si použila nesprávny výraz, celý birdz predsa vie, že sa hovorí "palcol ma".
tuším mi ušlo nejaké skvostné fórum...
Ja som vraj už dlhšie nejaký mala ale nemala som žiadne príznaky...ani výtok, ani bolesti proste nič. Až odrazu z ničoho nič tá krv. Takže na to bacha, treba to poriadne preliečiť aby si s tým nemala neustále problémy.
Ale u teba to fakt podľa mňa bude ešte len tým 1x sexom tak hore hlavu
Čiže ak sa ti to ešte niekedy stane tak treba fakt ísť na tú gyndu.