Nerieším to na fóre, lebo som debil alebo niečo iné, čo si tým svojím príspevkom chcel naznačiť, len sa informujem o prípadných chorobách pred tým, ako pôjdem k doktorke. A písať na fórum je viac - menej to isté, ako hľadať info niekde inde na nete, akurát, že na fóre sú skúsenosti ľudí a nie lekárske rady a iné !!! Ak máš dáky problém tiež možno píšeš na fórum ( fóra ) tak čit !
BLACK ANEGEL:
No vidím, že tu nie sú doktori, ale tak ako som apelovala na RED HAWKOV príspevok, tak hovorím aj tebe, že písala som tu z toho dôvodu, lebo na fóra prispievajú ľudia s istými skúsenosťami !!!
Mimik - si myslis ze ak mal niekto podobny problem je to automaticky aj tvoja diagnoza ??? Ak ti du dakto povie (na zaklade jeho osobnej skusenosti) ze ti pomoze odvar z babskeho ucha - pojdes ho zhanat ???? jaj kolko mas rokov uvazuj - take veci patria do ruk odbornikovi - lekarovi, prenho je to normalne on ta nevysmeje...
Nie, nemyslím, že by so mala byť automaticky moja diagnóza, nechápem, prečo to tak berieš. Asi si nepochopila, že sa informujem o možných chorobách a to z toho dôvodu, lebo prípadné choroby sa liečia liekmi a na stránkach na to určených si ďalej pozerám, čo daný liek obsahuje, pretože na niektoré látky mám alergiu a potrebujem to potom povedať doktorke. Stalo sa mi, že som povedala svojej obvodnej, že mám alergiu na istú zložku a ona - ako človek omylný a tiež si všetko nemôže pamätať mi pedpísala alternatívny liek ( podľa nej , doma som si prečítala zloženie a zistila som, že ho nesmiem použiť. Preto kladiem takéto pre niekoho debilné otázky na fórum!
jujuj to asi bude nieco s ladvinami... na tie si treba davat pozor zapal je este ok ale ked raz ladviny ochoreju uz ich nikto nevylieci a ten cas straveny na dialize by som rozhodne nikomu neprial... zajdi k lekarovi cim skor toto sa nepodcenuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ty 20 sa na to pytas?
Naucte sa ze zdravotne problemy sa riesia u lekara a nie na fore
o co si teraz mudrejsia ked viez ze mas zapal neviemcoho...
Chod lekarovi lol !!!
Prečo sa čuduješ, že sa to pýtam ja? :oOOO
RED - HAWKO:
Nerieším to na fóre, lebo som debil alebo niečo iné, čo si tým svojím príspevkom chcel naznačiť, len sa informujem o prípadných chorobách pred tým, ako pôjdem k doktorke. A písať na fórum je viac - menej to isté, ako hľadať info niekde inde na nete, akurát, že na fóre sú skúsenosti ľudí a nie lekárske rady a iné !!! Ak máš dáky problém tiež možno píšeš na fórum ( fóra ) tak čit !
BLACK ANEGEL:
No vidím, že tu nie sú doktori, ale tak ako som apelovala na RED HAWKOV príspevok, tak hovorím aj tebe, že písala som tu z toho dôvodu, lebo na fóra prispievajú ľudia s istými skúsenosťami !!!
VREDIK:
Neskutočne " vtipné ".
Neboj še :oP, to nehrozí.