NEviem či tu už bola táto diskusia a ked ano tak sa ospravedlnujem nechce s ami hladat... chcela som sa vás baby spýtať že ked ste mali prvý sex či vám pri pretrhnutí panenskej blany tiekla krv a či to bolo vidno aj na madraci a tak.. lebo kamoška mi hovo
to je normalne, ze jej pojde krv to je jasne. ale niektore zeny maju uz panensku blanu natrhnutu mam pocit. volade som to cital takze ... ale je iste, ze krv pojde a moze byt vyditelna aj na madraci. ale ak si da clvoek pod to saco tak nebdue ziadny flak
to mas presne ako s bolestou pri prvom sexe...jedna krvaca menej ina viac...pannu som este nemal tak nemozem tvrdit z vlastnej skusenosti...ale vravim len co som cital a co mi vravela segra a sesternice...
ked pocujem o takychto veciach som rad ze som chlap
Neviem no.Je to individuálne...Pri prvom sexe som krvacala len trochu,ale pri druhom trochu ešťe tiež.Lenže keď sa priateľ veľmi ,,rozvášni" tak sa asi ani nečudujem.
Ja som mala vcera pohlavny styk ale neuplny.Bol vo mne ani nie polovicu a velmi ma to bolelo odvtedy krvacam doteraz.Bola som u gynekologa pozrel ma povedal ze som este panna a poslal ma na chirurgiu a tak na hospitalizaciu.Prosim poradte mi neviem co so mnou je ale chcem to mat uz za sebou
zalezi od zeny, nemislim ze to je az take hrozne, prva krvacala ale nie zas jak s prasata, moja terajsia nekrvacala vobec aspon sme nepostrehli, bolest bohuzial ano tej sa asi nevyhne, ale ked dobre nabudis klit... a bude uplne fajna tak potom pomali prstom sa da a ked zaboli tak len minimum a pri takom vzruseni je to fakt zanedbatelne samozrejme s prestavkou keby to velmi boli, ale su trudi co ho hned tam velkeho vrazia tak to nieje dobre a chuda dievca to si nechcem ani predstavit a tej krvy by bolo asi viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
U kazdej je to individualne
aky znalec 2.)
ked pocujem o takychto veciach som rad ze som chlap
krvacat mozes pri prvom sexe a dokonca aj pri druhom... je to individuálne
suhlasim z 5....