Prosim vas,ked mam kramy,a cistou nahodou mi pretece aj na matrac ako to odtial tu kravvu skvrnu dat prec? skusala som takmer vsetko,ale nic!vzdycky tam ostane nejaka hneda skvrna po krvi! help!! necem kvoli tomu kupovat kazdy mesiac novy matrac!!
no hej ja som tiez radsej vymenila vlozky za tampony..a neni to take hrozne ked nespite 10hodin alebo tak..pred spanim dat a hned po zobudeni vymenit a hotovo..
ked som bola mladsia tiez sa mi to z casu na cas stalo...neviem preco...ale riesila som to myslim ze som dala na plachtu este uterak pod zadok alebo take nieco...
Na matrac skús Savo, to ti vyžere všetk A nabudúce si daj pod seba nejaký uterák, alebo naozaj ten tampón, a ak ich máš naozaj moc silné, tak pre istotu aj vložku
Tampónmi by som to neriešila, lebo ako niekto spomenul, nie je to dva krát zdravé, dokonca poznám dva prípady, ktorý si ustavičným štupľovaním porobili fajné problémy. Skombinuj tepláky, uterák a bude ok.
bozee chudak ona aj ja vy to asik neviete pochopit ze niekto ma hrooozne silne kramy napr.aj ja.. ja si nekedy dam aj 2 maxi vlozky aj tak pretteciem... v 1.al2.den...
a nee jej pisat take blbosti ze si ma dat plienky....
proste si skus dat dupacky,ale ne sory proste si kup tie ja neviem napr.always night tie su super a xalani do toho nemocte vi ani nevite jake je to strastne ja prve dni ani nespim boli ma strasne bruxo vy sa robite ze ste hrdinovia ale nezvladli by ste ani toto ani porod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Vanis skvrn a spiny sa zabvis
Ja som to tak dakedy robila. a pomohllo.
Iba ked sa fakt naozaj stane,ze to dostanem necakane,ale to je ze vynimka...
a nee jej pisat take blbosti ze si ma dat plienky....