Je možné že banka to blokuje? Ja som chcel na začiatku roka kúpiť na blokchain wallet cez kartu ale nešlo to. Tak som sa nato vykašlal a teraz vieme aka je situácia mám Tatra banku
Veru, ti plus500 pisu ze nie su skutocna burza, len zrkadlia ceny na burze a ty vlastne stavias na vyvoj ceny, tak ako pise @1. Ale je mozne ze pri kryptomenach mozu mat nejaku vynimku kto vie.
@wewo
ok takže keď si kúpim litecoin cez coinbase platí sa za registráciu alebo keď ne za registráciu aké sú tam poplatkya a za čo? A ešte k elektronickej peňaženke počul som že sú najlepšie offline ale mne je to vlastne jedno stačí nejaká čo je bezpečná a zadarmo exituje nejaká taká?
zaregistruj sa na Kraken.com a môžeš využívať SEPA. Je to zadarmo. Posielal som peniaze takto z TB a všetko v pohode. Poplatky za buy/sell sú potom 0.15/0.25% čo je oproti zdieračom z coinbase prakticky za hubičku
@wewo
bitstamp je top ale overenie tam majú jak keby som mal ísť robiť pre CIA... Akože nemám s ničím problém ale chcieť fotku o zaplatení faktúry plynu alebo vody alebo potvrdenie o pobyte čo neje staršie ako 3 mesiace je už fakt prehnané...
@tomiq254 take potvrdenie chce kazdy. Dokazujes tym, kde mas trvaly pobyt.
Cex.io ti kartou dovoluje kupit za 300 eur ak sa nemylim a nepotrebuju ziadne overenia. Ak aj nemaju Litecoin, tak kup Bitcoin a ten uz si zmen na hociakej zmenarni. Krypto deposity a vybery nevyzaduju overovanie na vacsine zmenarni.
Pripadne prid na jeden z krypto meetupov v Progress Bar a kup od niekoho za cash.
@angeloflight zatial je to shit. Ale ak vyriesia trusted setup (teraz to hackuju, ale stale je to trusted) a shielded adresy sa budu pouzivat by deafult (a public transakcie budu uplne zakazane) tak to je urcite zaujimava technologia.
Zatial vsak preferujem Monero, ktore sa s narastajucim poctom transakcii priblizuje k absolutnej privacy. A ak dokoncia anonymizacnu siet Kovri (C++ implementacia I2P) tak bude aj 100% anonymne.
@tommyhot lebo planujem investovat okolo 3000€ do masiny na tazenie, a dostal som odporucanie ze tazit sa oplati hlavne z-cash, ty by si odporucil radsej daco ine keby si bol na mojom mieste ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ok takže keď si kúpim litecoin cez coinbase platí sa za registráciu alebo keď ne za registráciu aké sú tam poplatkya a za čo? A ešte k elektronickej peňaženke počul som že sú najlepšie offline ale mne je to vlastne jedno stačí nejaká čo je bezpečná a zadarmo exituje nejaká taká?
Ano, Coinbase si uctuje nejake poplatky, tu je to detailnejsie rozpisane:
» support.coinbase.com/customer/portal...
Na zaciatok je to ale ok, tiez pouzivam.
Ak sa registrujes cez tento link a vlozis tam aspon 85e, dostanes btc v hodnote 8e
Registracia: » www.coinbase.com/join/59738165e9...
bitstamp je top ale overenie tam majú jak keby som mal ísť robiť pre CIA... Akože nemám s ničím problém ale chcieť fotku o zaplatení faktúry plynu alebo vody alebo potvrdenie o pobyte čo neje staršie ako 3 mesiace je už fakt prehnané...
Cex.io ti kartou dovoluje kupit za 300 eur ak sa nemylim a nepotrebuju ziadne overenia. Ak aj nemaju Litecoin, tak kup Bitcoin a ten uz si zmen na hociakej zmenarni. Krypto deposity a vybery nevyzaduju overovanie na vacsine zmenarni.
Pripadne prid na jeden z krypto meetupov v Progress Bar a kup od niekoho za cash.
@Tommyhot
Zatial vsak preferujem Monero, ktore sa s narastajucim poctom transakcii priblizuje k absolutnej privacy. A ak dokoncia anonymizacnu siet Kovri (C++ implementacia I2P) tak bude aj 100% anonymne.
» www.coinwarz.com/cryptocurrency/...