@19 Neskončilo jedno z dvoch stretiek z Medickej zase v čajovni? Lebo si pamätám jedno video z Mamy, to tuším točil Mayo a hneď na začiatku videa bola práve Savannah ešte pred čajovňou na zastávke a druhé bolo tuším s Fragile.-om a nejakým príbehom u Slona... (alebo to už mám úplne zamotané?)
Plus ma teraz napadla opekačka, ktorú mala na svedomí tuším Skakalka (Ale tam som žiaľ nebola)
Stretko označené číslom 4 - naozaj môžu závidieť všetci čo neboli
Zoologická... hmmm... to bol v podstate pokus... a jediný kto sa toho naozaj chytil bola Anzu A účasť bola hojná - 3, neskôr 4 ľudia + ďalší dvaja ktorí nás ale nenašli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@12 a btw:preco sa tu nenachadza Savannah preco odfrcala z birdzu?
@16 Nie som si celkom istá, nerozprávala som sa s ňou o tom... možno tým proste chcela niečo ukončiť, možno ju to tu už nebavilo...
styri + BIRDZfest - Freehugs
1. stretko bolo v Cajovni- ak sa mi dobre mari.. tam som totiz nebol
2 a 3. Boli obe v Medickej mali celkom hojnu ucast
4. Stretko sa premenilo na celkom pekny vecer - zavidte vsetci ktori ste neboli
potom bol pokus o navstevu tusim Zoologickej ale ten nevysiel vobec
@16 Savannah odfrcala prec kvoli zmenam ktore sa na portali udiali
Plus ma teraz napadla opekačka, ktorú mala na svedomí tuším Skakalka (Ale tam som žiaľ nebola)
Stretko označené číslom 4 - naozaj môžu závidieť všetci čo neboli
Zoologická... hmmm... to bol v podstate pokus... a jediný kto sa toho naozaj chytil bola Anzu A účasť bola hojná - 3, neskôr 4 ľudia + ďalší dvaja ktorí nás ale nenašli