1. @Foxylady
2. @H8u@Nicolkaa (Ale baby sú samozrejme aj krásne, ale na tejto stránke sa najviac stotožňujem z ich názory)
3. @Melancholik Zo ženského hľadiska - je aj pekný , aj super povahovo, musím uznať
1. @lawey
2. -- I I --
3. netrúfam si napísať, kto je pre mňa rozkošný ako celok, aké by to bolo, keby bol rozkošný celok? a hlavne, keby som poznal celok? síce "1." je rozkošná, ale (našťastie) ju nepoznám celú a aj z toho nepoznaného celého nie je sú všetky aspekty rozkošné, ó nie .) takže je čo objavovať a je sa s čím tešiť, aj rozkošnosť, aj rozkoš (slasť), aj roztodivnosť, aj rozhorčenie, heja hej, bez prílišného analyzovania toho, čo sa deje a čo je
Cozeeee,ludiaa. Wau,ja som dosla z roboty prave odstavena jak pomaranc a najdem tu taketo miloty. Strasne ste ma potesili a povzbudili a hned mam vdaka vam krajsi vecer a musim povedat,ze ste ma aj dojali veru .DAKUJEM!!!!!
By som nikdy nepovedala,ze ma tu tagnu ludzia,kedze nie som nejaka vyrazna postava podla mna. Aj vy ste rozkosnici vsetci!!!
Tak ja sa snazim byt vzdy mila k druhym najviac ako to ide a ono sa mi to neskutocne vracia stokrat viac,kedze som obklopena samymi milymi ludmi a kazdy den ma niekto potesi a dnes sa to podarilo vam,lebo zatial som dnes mala fakt dost na nist den.
Jejda ale tak vela smajlov tam nemalo byt ja som tukala na tych smajlov a tukala a nejak mi to nezobrazovalo a ja ze no zas ma birdz nejaky bugik,ale ono to fungovalo no nsry
vzhladom na to, ze pokial viem tak nikoho z birdzu nepoznam osobne, je pre mna rozkosne moje morca ked mlaska a babkin havo ked zaspi pod stolom alebo ked sa snazi aby babka ziarlila tak si mi cez nohy lahne do uplne neprirodzenej polohy, lebo vsak hlavne ze sa mojkame!
@thrwtchr a musím ale povedať, že teraz presne v tomto fóre na mňa pôsobíš úplne najrozkošnejšie ty, lebo tá radosť a snaživosť niečo zo seba dosť, je to strašne ňuňu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
2. @H8u @Nicolkaa (Ale baby sú samozrejme aj krásne, ale na tejto stránke sa najviac stotožňujem z ich názory)
3. @Melancholik Zo ženského hľadiska - je aj pekný , aj super povahovo, musím uznať
pre mna je no1 rozkosne vyzerajuce dievca @silviaaa jednoznacne
a z prispevkov @pijemzelenycaj ^^
Myslím že tu pôsobia najmilšie zo všetkých birdzákov a navyše sú to i pekné dievčatá!
aj ty si veľký rozkošniak!
3 @strangelove @nicolkaaa @pijemzelenycaj
na "povahu" (internetovu) asi nikto taky
mam rada aj @paulieevans ale neviem ci by som ju zaradila do kategorie rozkosne
2 @momoglamorous
3 @chingula
a za mňa asi @silviaaa a @tomkov a nechce sa mi to kategorizovať, proste sú rozkošné a hotovo
2. -- I I --
3. netrúfam si napísať, kto je pre mňa rozkošný ako celok, aké by to bolo, keby bol rozkošný celok? a hlavne, keby som poznal celok? síce "1." je rozkošná, ale (našťastie) ju nepoznám celú a aj z toho nepoznaného celého nie je sú všetky aspekty rozkošné, ó nie .) takže je čo objavovať a je sa s čím tešiť, aj rozkošnosť, aj rozkoš (slasť), aj roztodivnosť, aj rozhorčenie, heja hej, bez prílišného analyzovania toho, čo sa deje a čo je
baj d vej
si rozkošná, už Ti to niekto povedal? .)
a @14 ! @dumbledore
@vitocorleone
@warble
Cozeeee,ludiaa. Wau,ja som dosla z roboty prave odstavena jak pomaranc a najdem tu taketo miloty. Strasne ste ma potesili a povzbudili a hned mam vdaka vam krajsi vecer a musim povedat,ze ste ma aj dojali veru .DAKUJEM!!!!!
By som nikdy nepovedala,ze ma tu tagnu ludzia,kedze nie som nejaka vyrazna postava podla mna. Aj vy ste rozkosnici vsetci!!!
Tak ja sa snazim byt vzdy mila k druhym najviac ako to ide a ono sa mi to neskutocne vracia stokrat viac,kedze som obklopena samymi milymi ludmi a kazdy den ma niekto potesi a dnes sa to podarilo vam,lebo zatial som dnes mala fakt dost na nist den.
Jaj ste super .
Ale moji kamosi mi hovoria furt, ze som rozkosna, aby ste vedeli! Ze som take male smiesne rozkosne decko
Za mna inak @lawey je najviac rozkosna proste, lebo no. To by ste museli zazit
1. @pinkhero
A teraz posobim ako totalny asocial
Vsak aj som.
snáď bude pochopený mesidž
budem sa snažiť ešte polepšiť .)
Ale cítim sa roztodivne, a ďakujem.
1. @pijemzelenycaj
2. @ps102
3. @paulieevans
ale ňä. ešte mi nikto nepovedal,že som rozkošná. jeeeeeeeeeej ^.^ zlatúch si!
2. @dee99
3. @dee99
(Viete akooo..zbytky zalubenosti... )
2. Na povahu @zajkousko a @torpedo08
3. Celok..?.. @zajko30