filofovat obcas nad niecim nie je zle...ale uprimne kde sa na Slovensku clovek s takou skolou uplatni, mudrovat nad niecim resp. o niecom vie skoro kazdy...
no mas tu aj jednu kategoriu filozofovanie, a tam mas habadej filozofov (mozno aj vyucenych i nevyucenych) Lucates je jeden mam pocit ten studuje filozofiu. Sem tam sa nou zaoberem ked neviem nad niecim prist ale urcite sa tomu nevenujem aj odborne (cize nestudujem a ani som nevystudoval)
@17 - este som sa oficialne nevyjadril, ze na ne kaslem asi nieco zbucham, vsak stredoveku a metafyziku nas ucia doktoranti a pri nich nemoze byt problem tu pracu spravit...a hlavne nemam este iste, ze ma vezmu na psychologiu, tak aspon ako tak sa musim este drzat na tej filozofii...
@17 - ale ak odidem na psychologiu, tak najviac ma bude mrziet to, ze nebudem pisat bakalarku na filozofii, bo robim bakalarku pri Sitarcikovej a vyzera to byt sympaticka baba
tak jeden znamy studuje filozofiu v brne myslim a moj drahy chce ist studovat filozofiu samych filozofov mam okolo seba s takýmito ludmi sa vyborne rozprava o roznych aspektoch co som rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale zhruba 25, + - rok.