Cim viac ludi si myslim tak tym je moznost aj zlava nie? Ja by som aj siel ale sporim na oblek na stuzkovu tak mi to tentokrat nevyslo. Ale inak by som siel a velmi rad
Mayo a co by som tam robil? Sak vacsina birdzu ma neznasa a momentalne som aj tak dost zaneprazdneny kodenim vlastneho CMS.. Ale tak do septembra daleko, uvidime..
Azel kde nakupujes tricka? V sekaci? Lebo ak behas po LACNYCH obchodoch, tak zistis ze lacnejsie tricka ako 2 kila pomaly ani nie su.. Akurat tak nejake tesco tricka jednofarebne + musis este ratat potlac..
Azel ani posraty camping kde by si bol v stane by ta nevysiel menej nez kilec, tak neviem co cakas.. Ty by si chcel ist asi do 5 hviezdickoveho hotela za pajdu na tyzden ne?
Azel, prva seria triciek (bolo ich asi 20) pred niekolkymi rokmi vychadzala tusim okolo 240,- Sk na tricko, neviem kolko bude stat teraz, predpokladam, ze trochu viac... Henta cena, 500,-Sk je odhad nakladov, pokial budu naklady o par korun nizsie zisk pojde na prevadzku serveru, pokial budu naklady o par korun vyssie vydavatel bude dotovat stretko...
Po dalsie Azel, Tomas Abaffy NENAKUPUJE na trznici u najshitnejsich vietnamcov, na ktorych sa este aj ostatni vietnamci pozeraju z vrchu a pohrdaju nimi...
Kolko podla teba stoji tricko + potlac tricka? Len chcem vediet tvoju cenu, kolko podla teba stoji NOC v nejakom ubytovacom (lacnom) zariadeni? Povedz, kolko je podla teba optimalna cena nakladov na tricko a kolko je podla teba optimalna cena za noc v posteli v nejakej ubytovani, ktora sa prenajme. Vdaka.
No môj názor...aj keď neviem wo co go, bo v týchto akciách niesom nejak sčítaná, ale podľa mňa cena 500,- Sk za ubytovanie + jedlo + tričko je super... Veď vstupenka na nemenovaný festival stojí 600,- a to je len vstupenka, jedlo si kupuješ sám a spíš pod stanom alebo pod holým nebom....žiadny komfort....
tak, to nie je ako jedlo ako jedlo, to je take obcerstvenie a dake veci, povodne som chcel objednat aj veceru ale ta sama stoji 90,- Sk, cize by to navysilo celkovu cenu a Azel by ma zbil
NO TO ASI HEJ....ALE AJ TAK, ZA 500,- SA NIKDE NEUBYTUJES A NEDOSTANES ANI SUCHY CHLIEB NIE TO ESTE TRICKO A VO VAKU ASPON NIEKTO USETRI MIESO PRE DALSIE "TRICKO"
Btw Azel si z NR, vies ze ludia si davaju tlacit trika k maniacovi. Si myslis ze tam to kolko stoji? Ked doneses triko vytlacia ti za cca 150, ked ti daju oni, tak 240..
Tak si predstavte, že mám tričko za 130 korún (a slušné) a nebolo kupované u nijakého Vietnamca, ale normálne v obchode.
Ubytovanie v chatkách by nemalo stáť viac ako 100 korún na jednu noc (videl som podobné inzeráty).
A občerstvenie? Neviem, čo všetko to bude zahrňovať, ale ako som porozumel z článku, nemalo by to byť viac ako nejakých 50-100 korún.
A to je dohromady asi 280 - 330 korún, ale nie 500!
Tomáš Abaffy: Nemusíš sa mi vysmievať, ja nejdem nikoho biť, len by si sa mohol zamyslieť nad tým, že väčšina Birdzákov asi nemôže len tak ledabolo rozhadzovať päťstokoruny...
Isla by som ale, no nemam s kym... alebo neviem s kym... nie som na Birzde tak dlho aby som tu poznala miliony ludi a hlavne z okolia Tn... bohuzel asi nepojdu...
Btw... 500 sa mi zda slusna cena... ved za tu cenu chodime na vylety na dva dni... bez stravy a bez tricka...
Tomas... da sa to tricko kupit aj bez toho aby som musela ist na Birdz stretko??
anzel, prisim ta ne***** ***** ked sa ti nepaci tak ***** ***** alebo *******. ****...
ja neviem ci pojdem. aj ked... no neviem este, necham si to najprv ulezat v hlave, potom sa necham chvilku prosit, potom definitivne prehlasim, ze nejdem a nakoniec vas prekvapim ked sa ukazem...
a tommy, myslim ze je tu minimalne tolko ludi co ta maju v oblube, ako tych co ta nemusia, takze nevymyslaj.
skuste sa dat ludia dokopy. chceme to spravit tak, aby bol program pre vsetky vekove kategorie ci zameranie. proste ked nas bude 80, tak mozu byt 3 grupy napriklad. prva si bude hadzat frisby alebo hrat hakkysac, dalsia brnkat na gitare a pod. len 18-19 rocni, skuste vziat pod svoje kridla 15-17 rocnych.
Azel tak to tricko za 130 imho uircite nebude "slušné", normalne kvalitne tricka ktore su pekne a zaroven sa ti nerozpadnu po jednom vyprati su tak od tych 5 kil.. Ibaze by si za slusne ratal prave take co ti vydrzi jedno pranie..
Kedysi som si tiez kupoval tricka za cca 100-200 korun a tak to aj vyzeralo. Rozparali sa, alebo na nom zostali flaky a podobne a koniec koncov som si musel kupit dalsie, lebo hentie sa znicili, cize zbytocne vyhodene prachy.. Teraz radsej trochen investujem (500-1000), su pekne, znackove, sk8terske, babam sa pacia a dlho vydrzia, cize az tak moc "nepreplatim", lebo nemusim hned na druhy tyzden kupovat dalsie.. Nie je o com
Azel nemysli si ze ja mozem "len tak ledabolo rozhadzovať päťstokoruny" ale ta suma sa mi zda byt velmi prijatelna a ozaj neviem ako ty, ale ja som aspon jak tak normalnu chatku za kilec na noc nevidel.. Mozno tak v nejakej riti kde neni voda a elektrika..
Cts_w: sak uvidim, ale momentalne mam tolko veci na praci ze neviem kde mi hlava stoji.. A pocuvat 14tky jak sa rozpravaju o prvom sexe ee dakujem..
Azel, prepac, ja si nerobim srandu (ono to tak niekedy vyzera mozno, ale ja som uplne vazny a nudny .
Ono ja sa priznavam, ze ja vlastne nemam prehlad o cenach tovarov, verim ze si vies kupit tricka za 130,- Sk a ze si s nimi spokojny, pokial vsak chces tricka za 130,- tak si ich urcite nejdes kupit do s.Oliver, Nike, Peek und Cloppenburga, ci ako sa to pise, alebo neviem kde. Ked chces tricka za 130,- tak asi ides do dakeho Kenvela alebo neviem kde.
Ja osobne by som sa bal kupit tricko za 130,- Sk, radsej nech stoji viac a je na viac ako jedno pouzitie.
Tym sa ta nechcem dotknut, slubujem ti, ze buduci rok bude stretko pri Uzgorode (to je kusok za slovenskymi hranicami na Ukrajine), podla mojich vypoctov by to tam malo byt lacnejsie. Tento rok to uz bude v Bojniciach, buduci rok slubujem, ze najdem najlowcostovejsie ubytko na Ukrajine hned za slovenskymi hranicami, a kazdy dostane BIRDZ ponozky!
ja som si kúpil popiči 3ko v tescu v nitre a je kvalitné, cheroke je dobrá značka a lacná, tommyhot neznamená že kvalitné 3ko je len to ktoré sa sem dováža z neakej americkej chudiny ,tam stojí dva doláre a u nás 500 sk
Revolucion to ze nemas na triko za 5 kil neznamena ze je shit len preto ze sa dovaza z ameriky. Btw tam stoja $20 tu su o cca 3-4 kila drahsie ale to len koli clu a aspon mozem s dobrym pocitom ist po meste ze take tricko na sebe nema kazdy chuj..
ja neviem este presne ako budem v tych terminoch, ale kedze som priamo z Bojnic tak sa tam urcite zastavim pozdravit a zoznamit sa. jednoznacne si to nenecham ujst. a tesim sa na vsetkych co pridete. ak sa mi to podari vybavit tak si urcite najdem tu 500 a budem tam s vami normalne oficialne
Co sa tyka ceny toho tricka... ja som naposledy kupoval klasicke cierne trciko 100% bavlna s potlacou (vzadu a vpredu maly napis) 310SK tak neviem co skacete z tych 500. Ked si zoberete ze tam je aj nejake to zradlo a ubytovanie tak mate v poho cenu Ja osobne mozno pridem (aj tak ma nikto nepozna, tak si ma ani nevsimnete )
PS: ja bych si taky rad rypol, ze si tam TOmas nieco prihodil (nie ze by mi to vadilo). ALe ako tak pocitam, tak sa do tych 500SK da vojst len tak tak a aj to mam pocit, ze bude o nejaku tu korunu viac... len taky postreh
tomas prerobi aj gate... no keby sa tych triciek malo vyrobit takych 300-400 kusov, tak aj o cine by sa dalo porozmyslat... taky kontajner nestoji moc- par stoviek dolarov myslim ze za tych 10 rokov...
V kazdom pripade som velmi zvedavy kolko ludi sa dostavi. Ja asi budem chybat...
500 je zaokruhlene... neviem presne naklady, lebo cena triciek (teda hlavne potlace) sa rozrata podla poctu triciek... cize sa to ani neda presne odhadnut... kupim tricka a ubytko a za zvysok obcerstvenie, dake kofoly atd... cize cca to bude 500 Sk plus minus par korun... ale proste som to zaokruhlil...
tak ja momentalne zvazujem svoju ucast, este si vyberiem trocha casu na rozmyslenie, ale zacinam samu seba presviedcat ze pojdem uvidime ci budem mat nejaku financnu dotaciu btw, 500sk je maximalne prijatelna cena :p
noo ja by som tiez sla ale nepoznam tu na birdz moc ludiii a kedze som z velkeho krtisa... ( a na birdz tu neni asi nikto stadeto ..aspon o tom nwm..ak niekto je ta sa ozvite ) taq sama ist nemozem kedze spadam do tej vasej skupiny 13-15rocnych pipiek...taq dakujem za take zovseobecnovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Azel: 500 korun je drahe? Ubytko, zranica a tricko? Omg ty de zijes prosim ta.
Len tricko odhadujem, ze bude stat cca 2 kilce.. Kde sa ubytujes na za 300 korun aj s jedenim? NO NIKDE..
...čo sa týka mňa tak idem na 50%, z Ríma sa vraciam medzi 14. a 16. spetembrom tak uvidíme čo budem stíhať...
jaka hrubka, sa ospravedlnujem
ale testujem prave novu gumenu klavesnicu
este sa mi nejak dobre nepise...
kedze datum padol na den po mojom zaciatku semestra a este ku tomu na zaciatok CS tak sa akosi nedostavim
Po dalsie Azel, Tomas Abaffy NENAKUPUJE na trznici u najshitnejsich vietnamcov, na ktorych sa este aj ostatni vietnamci pozeraju z vrchu a pohrdaju nimi...
Kolko podla teba stoji tricko + potlac tricka? Len chcem vediet tvoju cenu, kolko podla teba stoji NOC v nejakom ubytovacom (lacnom) zariadeni? Povedz, kolko je podla teba optimalna cena nakladov na tricko a kolko je podla teba optimalna cena za noc v posteli v nejakej ubytovani, ktora sa prenajme. Vdaka.
Tak si predstavte, že mám tričko za 130 korún (a slušné) a nebolo kupované u nijakého Vietnamca, ale normálne v obchode.
Ubytovanie v chatkách by nemalo stáť viac ako 100 korún na jednu noc (videl som podobné inzeráty).
A občerstvenie? Neviem, čo všetko to bude zahrňovať, ale ako som porozumel z článku, nemalo by to byť viac ako nejakých 50-100 korún.
A to je dohromady asi 280 - 330 korún, ale nie 500!
Tomáš Abaffy: Nemusíš sa mi vysmievať, ja nejdem nikoho biť, len by si sa mohol zamyslieť nad tým, že väčšina Birdzákov asi nemôže len tak ledabolo rozhadzovať päťstokoruny...
Btw... 500 sa mi zda slusna cena... ved za tu cenu chodime na vylety na dva dni... bez stravy a bez tricka...
Tomas... da sa to tricko kupit aj bez toho aby som musela ist na Birdz stretko??
ja neviem ci pojdem. aj ked... no neviem este, necham si to najprv ulezat v hlave, potom sa necham chvilku prosit, potom definitivne prehlasim, ze nejdem a nakoniec vas prekvapim ked sa ukazem...
a tommy, myslim ze je tu minimalne tolko ludi co ta maju v oblube, ako tych co ta nemusia, takze nevymyslaj.
Kedysi som si tiez kupoval tricka za cca 100-200 korun a tak to aj vyzeralo. Rozparali sa, alebo na nom zostali flaky a podobne a koniec koncov som si musel kupit dalsie, lebo hentie sa znicili, cize zbytocne vyhodene prachy.. Teraz radsej trochen investujem (500-1000), su pekne, znackove, sk8terske, babam sa pacia a dlho vydrzia, cize az tak moc "nepreplatim", lebo nemusim hned na druhy tyzden kupovat dalsie.. Nie je o com
Azel nemysli si ze ja mozem "len tak ledabolo rozhadzovať päťstokoruny" ale ta suma sa mi zda byt velmi prijatelna a ozaj neviem ako ty, ale ja som aspon jak tak normalnu chatku za kilec na noc nevidel.. Mozno tak v nejakej riti kde neni voda a elektrika..
Cts_w: sak uvidim, ale momentalne mam tolko veci na praci ze neviem kde mi hlava stoji.. A pocuvat 14tky jak sa rozpravaju o prvom sexe ee dakujem..
Ono ja sa priznavam, ze ja vlastne nemam prehlad o cenach tovarov, verim ze si vies kupit tricka za 130,- Sk a ze si s nimi spokojny, pokial vsak chces tricka za 130,- tak si ich urcite nejdes kupit do s.Oliver, Nike, Peek und Cloppenburga, ci ako sa to pise, alebo neviem kde. Ked chces tricka za 130,- tak asi ides do dakeho Kenvela alebo neviem kde.
Ja osobne by som sa bal kupit tricko za 130,- Sk, radsej nech stoji viac a je na viac ako jedno pouzitie.
Tym sa ta nechcem dotknut, slubujem ti, ze buduci rok bude stretko pri Uzgorode (to je kusok za slovenskymi hranicami na Ukrajine), podla mojich vypoctov by to tam malo byt lacnejsie. Tento rok to uz bude v Bojniciach, buduci rok slubujem, ze najdem najlowcostovejsie ubytko na Ukrajine hned za slovenskymi hranicami, a kazdy dostane BIRDZ ponozky!
Tento rok je uz dany...
Mário, garantujem ti, ze takto to nedopadne a ze urcite sa budes bavit
ja asi nepridem, nemam s kym, mozno tamvtme by sla so mnou, ale kedze mam zdravotne problemy, asi to nepojde:/
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
PS: ja bych si taky rad rypol, ze si tam TOmas nieco prihodil (nie ze by mi to vadilo). ALe ako tak pocitam, tak sa do tych 500SK da vojst len tak tak a aj to mam pocit, ze bude o nejaku tu korunu viac... len taky postreh
V kazdom pripade som velmi zvedavy kolko ludi sa dostavi. Ja asi budem chybat...
birdz zas raz porazil Azet ma fest!
Ja PRISAHAM!!! ze keby som tam aj na hlave mal skakat, tak sa zabavite
Pri najhorsom sa pouzije chemia (srandujem)
Tričká bežne stoja minimálne 500 SK, na Hodokvase stáli tuším cez 500 a na pohode tiež ale môžem sa mýliť. Nebol som triezvy...
A čo sa týka úbytka tiež pohoda. Pokiaľ to občerstvenie zahŕňa aj nejaký alkohol tak je to dokonalé. Samozrejme pre 18+...
JA URČITE IDEM, tak sa tešte na najhoršieho a najhnusnejšieho človeka z birdzu....
A Tommyhot prídi veď, čo budeš doma sedeť.
Mayo a čo sa týka zábavy, tak ti pomôžem.
..mayo keby si slubil ze na tej hlae budes skakat tak porozmyslam
...len dúfam že mi do toho nič neskočí, alebo mi neochorie dcérka...
...a btw, tá suma 500,-Sk je podľa mňa viac ako symbolická...
...práve, že sa divím, že sa Tomášovi podarilo skresať niečo takéto na tak nízku sumu...
...máš môj rešpekt chlapče, lebo to je fakt, že viac ako dobre zmanagované...
...teším sa na Vás decká...
Inak ale mali by sa spraviť nejaké menovky. Aby som sa mohli oslovať. Lebo ja si zapamatám tak dve mená. Potom už konči moja kapacita.
Skrtam sa zo zoznamu, neidem nikde
Prepacte
co sa bude robit ozaj na tom stretku?
Tomáš Abaffy, "na trznici u najshitnejsich vietnamcov", to je snáď vulgarizmus
Ja si myslím, že to je prijateľná suma, ale neprídem, lebo ma mamka nepustí.
Mamka, mamka
ty si ma nepustila
na birdz stretko
(krátka báseň pre mamku)