zdravim vsetky dievcence..mam uplne jednoduchu otazku.. a to je ...ako sa doaptram k tomu co vlastne citite k chalanovi??Soms toho velmi zmateny, to najuzastnejsie dievca mi povedalo ze sa asi zalubila, no kratko nato mi napisala , ze sa asi nechce zalubi
Skus zistit preco sa nechce zalubit, mozno to ma nejaku pricinu ,ze nieco skarede prezila a nechce to zazit znova. A hlavne ak ju mas rad tak na nu netlac, skus dat na cas ten niekedy riesi take veci.
nemozes brat vsetko vazne co povie. mozno to, ze sa nechce zalubit ani neznamena, ze sa nechce zalubit, ale mozno len chcela naznacit, ze sa boji, ze by si jej neskorej mohol ublizit... skus ju este nejaky cas dobijat, aby sa presvedcila, ze o nu naozaj stojis
nechaj jej cas...to sa vyvinie samo. Ale ked o nu vazne stojis, nemal by to byt taky problem s tym cakanim. Proste spravaj sa tak ako doteraz, lebo je zalubena do TEBA, nie do nejakeho, co na nu zacal tlacit a chce ju prinutit do vztahu. Ani nebud smutny a ani nesvoj...neboj ma ta rada, ked ti to raz uz povedala resp. napisala. tak drzim palceky nech vam to vyjde.
dakujem za vase rady..ale ved to ze ja na nu vobec netlacim .. davam jej dost casu. A ten cas ked som s nou je ten najkrajsie straveny cas aky som kedy zazil. Myslim si ze ked jej dam cas , ze by to mohlo vyjst...ael zaroven sa bojim ze by sa mohlo nieco pokazit, proste vzdy moze stretnut niekoho ineho. Asi tomu dam este cas,dufam ,ze to vsetko dobre dopadne.dakujem Vam
Typek- ale vies, to je jedno ze to uz je 5 takato tema. Keby si bol ty ,,v koncoch,, utvoril by si si tiez vlastnu diskusiu. Nestaci si len precitat tie ostatne podobne temy. Vies kazdy potrebuje, aby to napisali prave jemu.
Povedz jej ze ju mas rad, ale ze ju nechces do nicoho nutit, ze ju chvilku nechas tak... nech si od teba oddychne...
Teda toto bola moja blba konstrukcia vety, ja ju nepoznam musis najst tie spravne slova, ale jednoducho povedane: Ze ju mas rad natolko, ze jej das cas a radsej budes cakat, ako by si ju mal do niecoho nutit, ze chces prirodzeny vztah, ktory nebol a ani nebude nikoho nutit robit nieco co v skutocnosti nechce. Ak to pochopi, ziska slobodu rozhodovania, zisti, ze aj ked ti povie nie, ako prejav svojho skutocneho citu, nebude ti to vadit, a tym padom ta nesklame. Nebude do nicoho nutena, ziadny tlak - spravne rozhodnutie .......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Teda toto bola moja blba konstrukcia vety, ja ju nepoznam musis najst tie spravne slova, ale jednoducho povedane: Ze ju mas rad natolko, ze jej das cas a radsej budes cakat, ako by si ju mal do niecoho nutit, ze chces prirodzeny vztah, ktory nebol a ani nebude nikoho nutit robit nieco co v skutocnosti nechce. Ak to pochopi, ziska slobodu rozhodovania, zisti, ze aj ked ti povie nie, ako prejav svojho skutocneho citu, nebude ti to vadit, a tym padom ta nesklame. Nebude do nicoho nutena, ziadny tlak - spravne rozhodnutie .......
Este nieco ? D
Dajej troska cas,alebo sa nenapadne pokus zistiti co sa jej stalo