muz sa nesmie urobit skor nez zena... a ocakavaju od neho milenecku fantaziu a vobec vselijake naroky.. taktiez vacsina je donutena mat na sebe kondom...
@Metius ale nie kazdy je taky zodpovedny. ja som o tom pisala v globalnom zmysle. ak to dieta nebude chlap chciet, tak zena je ta, ktora bud podstupi interupciu, alebo bude dieta vychovavat. on si zaplati raz mesacne alimenty a ma to z krklu - preto si myslim, ze je to trochu rizikovejsie pre zeny
keď ženská nie je blbá, tak tehotná nebude, to je veľmi malá pravdepodobnosť, že by sa pri správnom používaní antikoncepcie niečo také stalo. Takže toto ako argument neobstojí. A keď sa tak veľmi bojí, nech to nerobí, každý si je strojcom vlastného osudu.
@Iginkoo velmi chabe argumenty.. hlavne ten prvy sex a bolest.. zena je panna cely zivot a ma bolesti pri kazdom sexe alebo co? ked je to na tesno a na sucho tak to boli aj chlapa, resp je to neprijemne.. Infekcia hrozi ako muzom tak aj zenam.. Nedosiahnut orgazmus a dosiahnut ho velmi rychlo (stava sa).. neviem co je z toho horsie..
@kolini LOL...zene staci rozcapit nohy? Bud si panic alebo chrapes s totalnym drevom ...ale sudiac zo zvysku tvojej spravy si skor panic. Ze muz sa nemoze urobit skor ako zena?? Kedze vacsina zien orgazmus nikdy nedosiahne asi by si cakal vecne ze ocakavaju milenecku fantaziu??? To skor muzi od zien. Videl si niekedy muzske eroticke kostymi alebo eroticku bielizen?? Ja nie...za to vidim vsade eroticke pradlo, korzety, kosele, kostymi sestriciek upratovaciek studentiek a neviem coho vsetkeho. Zeny na seba navliekaju latex a co ja viem co vsetko nie muzi. Tak aka fantazia sa od nich ocakava???? A ze su nuteni na sebe mat kondom?? Tak si sukaj melon a tam na sebe nic mat nemusis. Zeny do seba cpu denne hormony len aby to taky ako ty mali pohodlnejsie. OMG
@kolini prepac trochu som vyletela ... len ma mierne nasralo to ze zena nemusi robit nic. Pritom vacsinu vsetkeho musim robit ja! ...tak este raz prepac
Určite že ťažšie to majú ženy pretože sa musia neustále strachovať že čo ak sú tehotné, čo ak sa kondóm pretrhne,... A okrem toho vkuse majú svoje dni, a napchávajú sa tabletkami.
a skoda ze vacsine chlapov nedochadza, ze to, ze zena MOZE mat sex hocikedy, neznamena, ze ho MA alebo ze ho bezpodmienecne CHCE hocikedy, a vtedy je chudacisko chlap uplne biedny, lebo on vacsinou presne v tej chvili nemoze. kolko krat sa vam to stalo?
@kolini ten tvoj názor v @10 je ako názor totálneho decka. do tvojho sexuálneho života sa nestarám, ale myslím, že kto toto vypustí z úst (klávesnice), asi fakt nikdy v živote sex nemal. a ak mal, tak amen tma.
a že muži sú DONÚTENÍ mať na sebe kondóm?! vy by ste len chceli prísť, zasexovať si a nech všetky starosti znáša žena, či ako to mám chápať? či už sa bavíme o HAK, ktorú väčšina žien berie pre vaše pohodlie, alebo o prípadnom tehotenstve.
@Mm47 kedykoľvel? a keď máme svoje dni to aj vtedy? to mi vôbec nepríde kedykoľvek! a ešte by som chcela vedieť koľko krát vy muži ste u urológa? 3 krát za života ak vôbec? my tam sme oveľa častejšie návštevníčky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
133 komentov
ženy
ooooo,
Ale zase keby chcú, v porovnani s mužmi to môžu mať stále
muz sa nesmie urobit skor nez zena... a ocakavaju od neho milenecku fantaziu a vobec vselijake naroky.. taktiez vacsina je donutena mat na sebe kondom...
prepacte ale tato anketa je viac menej jasna..
Milenecka fantázia - tak ako aj muži, anal, trojka, rôzne pokusy...
Aj keď áno, žena túži po vynaliezavom milencovi, ale to je skôr taktiež ich nevyhoda, že sa nedokážu spraviť za pár minút ako chlap.
neviem ci je jednoznacne kto to ma tazsie, kazde pohlavie ma svoje plusy a minusy v sexe, aj ked skor sa to v mojom ponimani priklana na stranu zien.
Hlasoval si, že muži. Tak v čom konkrétnom to maju muži teda horšie?
@lopatka 10 +
Ale... asi nikto z nich to nemá ťažšie, len ženy to majú blbšie, lebo im to trvá dlhšie... O.o
suhlasim so vsetkym co si napisala okrem mojho sexualneho zivota, do ktoreho sa vidis asi lepsie ako ja sam..
btw.. tie HAK tabletky si naozaj myslis ze su az skodlive? len chcem poukazat na to ze tie vysoko hormnonalne sa prestali vyrabat uz dost davno...
oprava.. az do takej miery skodlive?
ja nenutim nikoho jest HAK
Vsetko ostatne vyssie spomenute su individualne problemy, ktore nemusia zatazovat kazdu osobu daneho pohlavia.
tak si najdi ineho =D
To, ze zena moze mat sex hocikedy chce, vobec nestavia muzov do tazsej roly. Hovorime o sexe samotnom, a nie o vyhodach v moznosti mat sex, nie?
a že muži sú DONÚTENÍ mať na sebe kondóm?! vy by ste len chceli prísť, zasexovať si a nech všetky starosti znáša žena, či ako to mám chápať? či už sa bavíme o HAK, ktorú väčšina žien berie pre vaše pohodlie, alebo o prípadnom tehotenstve.
čumím.
a dalsia co sa chytila do pasce =D
co by malo byt na sexe tazke ... je to jedina fyzicka aktivita o ktrou som ochotny zobrat
ake tazsie a lahsie ... obaja sa maju snazit ... vtedy je to supa ... nepoznam lepsi pocit ako ked uplne vysileny odpadnem s vygumovanym mozgom ...
ludia sex by mal byt potesenie ... netreba rozmyslat kto to ma tazsie
Ja som to myslel skor z tej stranky inej ... ze ste natom lepsie