Ako sa mám nalíčiť na leto, kedže mám pehy a makeup v lete je hrozný. Lenže keď si ho nedám, tak sa za ne hanbím :/ ale v takomto teple už nenávidím makeup. Kto má pehy a ako to riešite ?
@lovinme to počúvam od veľa ľudí, že pehy sú zlaté, ale to hovoria tí, čo ich nemajú no ja práve že nechcem makeup v lete, len nejaký púder alebo nejako čo mi ich ako tak trocha zakryje a ja mám ešte aj bledú pokožku
@anndreaa no však práve preto to od iných počúvaš, lebo na ne majú lepší výhľad predsa je veľa kompaktných púdrov, skús ísť do pupy alebo do fann parfumérií, nech ti poradia niečo, čo pleť nezaťažuje a zároveň dobre kryje
som presne čakala že tu bude teraz 1000 reakcií na to, aké sú pehy super (aj keď sa dotyčná jasne vyjadrila že sa jej na sebe nepáčia) a žiadna normálna rada
pokiaľ ich chceš zakryť, tak ti púder v tomto moc nepomôže, obzvlášť cez leto..to si rovno môžeš kúpiť nejaký ľahký makeup...a pehy by ti mal citrón trocha "vybieliť" alebo aspoň zjemniť. Ale zase ti to aj pleť dobre vysuší . A tiež existuje kopa krémov bieliacich
pehy mám nie nejak velá ale stačí, make up si dvam aj v lete, ale nie tak mastný, nie tak tmavý, nie tak lesklý, a menej takže skôr odtien aký mi sadne snažím sa čo najpresnejšie
a nestačilo by ti dávať si na tie pehy korektor? neviem kde všade ich máš ale ak prevažne pod očami na líčkach tak určite lepšie ako si dávať m.up všade, neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
len ja ináč neviem, čo je na pehách také zlé určite mi veľa chlapov dá zapravdu keď poviem, že sú milé
ale neviem, ake mas pehy vyrazne a ci to prekryje, ale jednotnejsie by to podla mna bolo
inak preco sa hanbis za pehy?
@catmartina ...čo? kde? ale maskovala si dobre, bohužiaľ
Ale niekedy nie!
pokiaľ ich chceš zakryť, tak ti púder v tomto moc nepomôže, obzvlášť cez leto..to si rovno môžeš kúpiť nejaký ľahký makeup...a pehy by ti mal citrón trocha "vybieliť" alebo aspoň zjemniť. Ale zase ti to aj pleť dobre vysuší . A tiež existuje kopa krémov bieliacich
Alebo mi teraz napadlo, skus nejak tonovaci opalovaci krem.