@hajzelbaba tym si zaroven prezradila, ze sme obaja s hnisom tvoje fejky, kedze otazka bola ohladne jednej osoby, nie 2 jaaaj, ale som sa osrala, ja Kata nešťastná, nepodarča neschopnô
@bisexual mne je jedno či je alebo nie je gay len sa mi to naňho nehodí.A na Koleníka už vobec.Kamarátka mi vravela ,že vraj oni dvaja sú spolu tak neviem.
Janko Slota je gay a skrýva to takzvaným reaktívnym výtvorom. (Teda sa navonok prejavuje presne naopak, aby na to nikto neprišiel.) Však aj žena ho nechala, lebo mu našla časopisy medzi ponožkami. (a neprijímam výhovorky, že on nie je zo showbiznisu, je to biznisman a vždy urobí šou)
@tenario možno si to aj prečítajú raz nám písala hovorkyňa/pr manažérka (už si nepamätám) z jednej súkromnej slovenskej televízie, aby sme odstránili veľmi podobnú diskusiu o gayoch v showbiznise
Utkvele predstavy 100% heterosexualov, ktori nikdy neprisli do kontaktu s gay-om.... Takto mi pripadaju vase stupidne komenty... Gay nemusi vyzerat ako Rochniak, alebo kadernik z televizie... Gay-om moze byt kludne vas ucitel ktory sa tvari ako heterosexual a pritom doma spava s priatelom a zdiela spolocnu domacnost v harmonii, ktoru vy nikdy nepochopite.... hov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
(znela som tak dobre ako Novy Cas?)
@dobo ška to znelo ako: zuzanka hraškuľča, púpava, žubrienka!
@pubertstatinocelny to nie je buban, buban nie je na birdzi
mozno si celebrita, mozno si gay, ale zjavne nevies vsetko - precitaj si @22
Paviel Rochniak je gay.
Bruchala je gay.
@zajko30 je gay.
Veľa iných birdzákov sú gayovia.
Dočolomanský bol gay.
Ešte aj ten teplý kaderník, čo hral tuším v paneláku či neviem kde.
... ďalší ma teraz zrovna nenapadnú.
veď všetkým to môže byť jedno, teda okrem tých, ktorí s nimi spali, prípadne o to majú záujem
koleník sa k tomu priznal, nie?
janči
a po druhé, čo to koho má čo tankovať. keď to taja, majú na to svoje dôvody.
aspoň nebudú mať okolo seba materskú škôlku a každé decko od inej matky...
neverím že B. Ciberej je hetero
P. Bruchala
J. Hospodárová
ďalšie mená ma nenapadajú v tejto chvíli
ten 5kilový???....filip hyhyhyhyhy