Spolužiaci mi na základke hovorili ,,Lena", lebo im bolo blbé, že Lenka znie ako zdrobnenina...preto sa mi doteraz niekedy stáva, že sa začervenám, keď mi niekto povie Lenka, tak nejak ma to šokne, že mi povedia tak milo Aj na fejsbúku mám meno Lena, ale predsa len, Lenka znie tak krajšie...poprípade ,,Bože, Leni, ty si blbá" je fajn
A preco nie je na vyber aj Leni to mam najradsej. Co sa tyka Leny alebo Lenky zalezi kto to povie neznasam ak mi niekto cudzi povie Lena mam pri tom pocit ako keby mi nadaval....
@e12 Volali ma tak,pretože ma v 8. a 9. ročníku chytila taká revolučná ľavicová vlna.No a nosil som tričká s V.I. Leninom.A tiež preto,že s ním máme rovnaké krstné meno.
mna teraz volaju Lenka, ale zkazdym ma strasie, pretoze som bola dlhe roky zvyknuta na Nessinku. No a spokojne prezijem od kamaratov velmi caste: Leniiiii (od brata - Lencaaaa), nemas cigu?
A hoci to meno je pre mna dozivotny trest, nech mi nikto nepovie Lena, pretoze dotycneho dozivotne sa zmeni na: nasledujuce dve a pol minuty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
ale ved je to to isté meno ježííš...
@krampus hahahh, ja mam v triede spolužiačku Lenku a voláme ju Lenin ( a ja ju ešte volám Lenoslava)
Tridger De Avandgarde
@ heidi Lebo Leni nie je v kalendári.
A hoci to meno je pre mna dozivotny trest, nech mi nikto nepovie Lena, pretoze dotycneho dozivotne sa zmeni na: nasledujuce dve a pol minuty