Určite len tú, ktorú milujem. A na lásku potrebujete porozumenie, ktoré pochybujem, že nájdete s mulatkou, černoškou, Japonkou. Tento fenomén je tu len posledných pár rokov a zakladá sa na prehnanom pseudohumanizme a konzume, mať nový „úlovok“ a tým byť lepší od iných. Samozrejme, zvyšuje sa aj spoločenský kredit, pri rozprávaní úžasných prbehov, aký je kto cool, čo všetko vyskúšal. Pretože iná rasa = iný sex.
Lenže pohlavný styk by mal byť aktom lásky a nie obyčajná prestíž, prípadne primitívny pud.
Ale ludia. Co mu pindate ??? Spravil nieco zle ? Len sa pyta na nazor ze ktory typ zeny by ste pretiahli. Je jasne ze vy komentujuci hateri by ste boli vdacni za hociaku, ale su aj ini ludia .
Ja neviem, som pocul ze cernosky maju iny pach, ale aziatky su zlate.
@7 úplna blbosť. láska sa nezakladá na spoločných zvykoch, kultúre, jazyku. súhlasím že v láske je potrebné porozumenie ale to nemá nič s týmito hodnotami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» www.funny-games.biz/alien-fuck.html...
Lenže pohlavný styk by mal byť aktom lásky a nie obyčajná prestíž, prípadne primitívny pud.
to je čisté démonizovanie na základe predsudkov
lebo už len prvou vetou si serieš do huby, kedže milovať zrazu môžeš indonézskeho chlapa a nič s tým neurobíš
A do huby si neseriem. Skús si to prečítať ešte raz. Dávam tam pochybnosť, nie istotu.
na precistenie myslienok??
Ja neviem, som pocul ze cernosky maju iny pach, ale aziatky su zlate.
@johnysheek no nebolo by odveci
@7 úplna blbosť. láska sa nezakladá na spoločných zvykoch, kultúre, jazyku. súhlasím že v láske je potrebné porozumenie ale to nemá nič s týmito hodnotami.
neviem, ale pôsobíš na mňa ako by si nešukal ani nepamätám a a semeno ti na mozog udiera
a ano suhlas slovenky su pekne ale ako vravel @flamerage aziatky su zlate a mimozemstanky maju ine prednosti D