Ktorý darček bol najlepší, čo si kedy komu daroval?
Najkreatívnejší/najzaujímavejší/najnezvyčajnejší dar, na ktorý si sa zmohol? Ja som napr. raz darovala bývalému poukážku na prelet vrtuľníkom, ináč moje nápady zvyčajne nestoja za veľa
myslím, že bolo celkom cool kúpiť v antikvariáte modrú knihu rozprávok a vyčkávať na ulici, kým ľubomír feldek vylezie von na ulicu a nechať ho napísať venovanie
S kamošom sme raz pre kamarátku spravili taky super plagát s našimi fotkami a rôznymi hláškami a skrytými odkazmi a rôznymi vecami, všetko ručne ponalepované pokreslené a tak ^_^
Bratrancovi som nakreslila plagát Gagarinova bratra. Ako svadobný dar dostal umelohmotné lyžičky.
Vtedy ešte frajerovi som dala žlté gitarové trsátko s podpisom Jirku Macháčka (ktoré som mu poslala poštou s odkazom, ako veľmi ľúbine film Samotáři a on mi ho poslal späť) . A raz som mu vlastnoručne vyrobila kalendár s našimi fotkami - to tvrdil, že je najlepší darček, aký dostal, ale potom som mu dala kufor a ten má asi radšej.
Ja neviem davat take uzasne darceky jedine mamci som vyrobila vlastnorucne taky pekny kartickovy kalendar, s tym som sa dost vyhrala. A ked som mala kamosku, s ktorou sme sa jeden cas odcudzili a chcela som jej povedat, ze sa mi moze hocikedy ozvat, tak som jej dala velky detsky telefon, este s takym tym krutiacim koleckom s ciselkami a sluchadlom
Ale mne boli dane super darceky, byvaly priatel mi raz dal kurz robenia sushi a ten voucher mi cely nakreslil, s kopou roznych sushi alebo mi zohnal knizku o Freddiem ktoru som strasne chcela a na Slovensku sa nedala dostat a letela ku mne az z Australie ci z kerej ritky.
No... darček, ktorý urobil najväčšiu radosť, bola asi 10€ priecna flauta pre moju segru a bola z toho nesmierne nadšená
Inak asi neviem dávať darčeky, lebo nikto, komu som nejaký dala neprejavil extra veľké nadšenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
dievčatám
iné nič
Vtedy ešte frajerovi som dala žlté gitarové trsátko s podpisom Jirku Macháčka (ktoré som mu poslala poštou s odkazom, ako veľmi ľúbine film Samotáři a on mi ho poslal späť) . A raz som mu vlastnoručne vyrobila kalendár s našimi fotkami - to tvrdil, že je najlepší darček, aký dostal, ale potom som mu dala kufor a ten má asi radšej.
» imgur.com/a/IoDgKOr...
Ale mne boli dane super darceky, byvaly priatel mi raz dal kurz robenia sushi a ten voucher mi cely nakreslil, s kopou roznych sushi alebo mi zohnal knizku o Freddiem ktoru som strasne chcela a na Slovensku sa nedala dostat a letela ku mne az z Australie ci z kerej ritky.
Inak asi neviem dávať darčeky, lebo nikto, komu som nejaký dala neprejavil extra veľké nadšenie
Inak nerad davam darceky, lebo kazdy ma aj tak uplne inu predstavu, takze bud cash, alebo nic.