sak 10 komentov potreuje aby mohla nejaku onuuu...diskusiu zalozit...to tam mate hore napisane ze podmienky ak chcete zalozit forum...no a k teme...ja mam rada piatky...a je mi jedno aky je vtedy svaatek
1.4. pretože je to prvý deň po odovzdaní daňového priznania a zas mám rok pokoj od účtovníctva.
@bluepanter@31 Ja radšej neskoršie domov ako skoro ráno do práce. Ale skôr ako o čas mi išlo o nechuť 40 rokov chodiť do nejakej únavne jednotvárnej práce. Veď koľkí ľudia nariekajú, že radšej by znovu chodili do školy ako do tej ich blbej roboty.
@bluepanter Jasné, že tam musia chodiť a sú radi, že majú aspoň nejakú prácu. Preto som jej zaželal aby také nič nezažila. No, v škôlke bolo super, i keď si z nej pamätám už lento, že som tam stále hral futbal..... a pomazánkové chleby na olovrant.
@bluepanter Jasné, že tam musia chodiť a sú radi, že majú aspoň nejakú prácu. Preto som jej v @23 zaželal, aby také nič nezažila. No, v škôlke bolo super, i keď si z nej pamätám už lento, že som tam stále hral futbal..... a pomazánkové chleby na olovrant.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@lucia199513 - ale inak si v poriadku
tak, tak
@bluepanter @31 Ja radšej neskoršie domov ako skoro ráno do práce. Ale skôr ako o čas mi išlo o nechuť 40 rokov chodiť do nejakej únavne jednotvárnej práce. Veď koľkí ľudia nariekajú, že radšej by znovu chodili do školy ako do tej ich blbej roboty.