@mariquittka myslis nejake zle umele chovy ? Ci ako ze kde plava ? Ale ano to pred par rokmi bolo tak "v mode" jest pangasius ale me to nikdy nejak nechutilo je to taka bahnovita ryba alebo ako to povedat
@torpedo08
ved aj je bahnovitá, žije v Mekongu, ktorý je momentálen dosť špinavý, má v sebe aj kopec ATB, hormónov, kovov a inak mám pocit, že ju už ani nedostať
@mariquittka lebo vacsinou u nas kupis lososa z norska a ten teda v more nezije a je povazovany za jednu z najtoxickejsich potravin (som sa aj ja docitala 2 dni potom, co som kupila dva riadne falaty lososa
jednoznačne tetra neónová malá zlatá akvárijná rybička keď som ešte mal rybičky, tak toto bola prvá ryba, ktorú som tam musel mať... potom ešte mečúň a skalár sa mi páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hlavne hej, lebo inak ryby veľmi nerozoznám, ale páčia sa mi červené akvarijné celkom
jj, niekedy som aj pangasiusa jedla- len už akosi nie, vzhľadom na to, kde pláva
ved aj je bahnovitá, žije v Mekongu, ktorý je momentálen dosť špinavý, má v sebe aj kopec ATB, hormónov, kovov a inak mám pocit, že ju už ani nedostať
prečo? ved losos žije v mori a to je oveľa čistejšie než rieka