@mato6666663 ja som si najprv myslela, ze v top forach bude najviac roznych odpovedi. a casom clovek zisti, ze je tam najviac diskusii a vobec nie o tom, co je v nadpise
"Páči sa mi jedna kamarátka, aj sme sa spolu bozkávali, ale neboli sme opití, a teraz sme opití ale nebozkávame sa a ja neviem, čo si myslí a okrem toho ani neviem, či spolu môžeme byť, lebo je to sesternica otcovho traktora a má jeden prsník väčší ako druhý, takže vlastne ani neviem, či je pekná, no a chcem od nej blowjob ale neviem, ako sa jej to mám spýtať, lebo zajtra máme ísť von, ale čo ak ma nechce pls ako jej to mám povedať?"
mne tie o VŠ nelezú na nervy keď človek potrebuje info tak prečo by sa nespýtal? aspoň sa upokojí alebo dačo užitočné dozvie...aj ja som tu založila pár tém keď som potrebovala..nemusí človek otvárať každé jedno fórum predsa...
mne lezú na nervy fóra ideálna výška partnera a pod., fejky, no a kopu takých zbytočných fór ako či sa niekomu niečo nehnusí a pod.
Mne vadia najviac tie fóra o školách. Tam sú všetky informácie uvedené na stránke, prípadne je o tom už xy fór a ešte aj tak o tom niekto zakladá fórum
@trdelniiiq dober, len kazdy povazuje z anormalnu otazku nieco ine!! pre niekoho je prirodzene sa opytat ,, mozem byt tehotna aj ked fajcim chlapovi?" pre tu holku je to normalna otazka ale ona nemoze za to, ze sa to tu uz 10000x preberalo aze kazdy je mudrejsi v tejto oblasti ako ona
@alysia otazka "mozem otehotniet ked fajcim chlapovi" nie je normalna otazka..to je bud demencia alebo retardovany clovek, ktory si mysli, ze je vtipne opytat sa to..
dam genitalie do ohna za to, ze dnes uz aj 13 rocne dievcata vedia, ako sa maju veci
@trdelniiiq no ako sory, ale podla mna to demencia nie je!!
Mna kebyze sa 12 rocna sestra opyta, ze ci moze otehotniet ak fajci chlapovi, tak sa nebudem cudovat, ze ju to napadlo, predsa len ludske telo je zlozite, takze ak ju napadlo, ze sa to dostane do maternice cez usta... tak jej to vysvetlim....
Mylis sa, 13 rocne dievcata nevedia vsetko, mam 12 rocnu sestru a hej dost toho vie ( aj vdaka mne ) ale zdaleka nie vsetko!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a s tymi sexistickymi mas pravdu.
mne nevadi ziadne forum, len mi vadia tie VTIPNE odpovede v nich!! tu uz skoro nikto nevie normalne odpovedat na normalnu otazku
ale zas ludia sa niekedy fakt pytaju veci ze sa az rozum zastavi
"Od koľkých bodov berú?"
"Ktorú školu si vybrať?"
"Páči sa mi jedna kamarátka, aj sme sa spolu bozkávali, ale neboli sme opití, a teraz sme opití ale nebozkávame sa a ja neviem, čo si myslí a okrem toho ani neviem, či spolu môžeme byť, lebo je to sesternica otcovho traktora a má jeden prsník väčší ako druhý, takže vlastne ani neviem, či je pekná, no a chcem od nej blowjob ale neviem, ako sa jej to mám spýtať, lebo zajtra máme ísť von, ale čo ak ma nechce pls ako jej to mám povedať?"
to, či konkrétnu osobu vezmú predsa nezávisí od toho či to napíše na Birdz, my to neovplyvníme
-Friends with Benefits
-Eugenika
-EUBA
-problémiqqq
-také tie kadejaké interné vtipy
-fóra od fejkov
-"dievčatá, ako to robíte tam dole? "
a kopa podobných
» www.birdz.sk/forum/viete-kto...
» www.birdz.sk/forum/iluminati...
» www.birdz.sk/forum/iluminati...
mne lezú na nervy fóra ideálna výška partnera a pod., fejky, no a kopu takých zbytočných fór ako či sa niekomu niečo nehnusí a pod.
Nie som náhodou tehotná??
V čo veríte?
Páči sa mi on/ona len neviem mu/jej to povedať...
a tie sexuálne, ktorých autorom sú 14-15 ročné deti
Mne vadia najviac tie fóra o školách. Tam sú všetky informácie uvedené na stránke, prípadne je o tom už xy fór a ešte aj tak o tom niekto zakladá fórum
dam genitalie do ohna za to, ze dnes uz aj 13 rocne dievcata vedia, ako sa maju veci
Mna kebyze sa 12 rocna sestra opyta, ze ci moze otehotniet ak fajci chlapovi, tak sa nebudem cudovat, ze ju to napadlo, predsa len ludske telo je zlozite, takze ak ju napadlo, ze sa to dostane do maternice cez usta... tak jej to vysvetlim....
Mylis sa, 13 rocne dievcata nevedia vsetko, mam 12 rocnu sestru a hej dost toho vie ( aj vdaka mne ) ale zdaleka nie vsetko!
citujem toho muflona:
Už ma sere plná riť tých príspevkov na fóre typu "Nemáte niekto skúsenosť s niečím čo pozná na zemeguli 20 ľudí?".
Nebudem vás tu zdržovať dlhými príhovormi.
Chcem tu fóra, na ktoré môže plnohodnotne a rôzne odpovedať každý.
Toto je odboj.
Toto.
je.
REVOLÚCIA!
no dobre ale to je len tvoj nazor ze to nie je normlane ... pre dieta je ta otazka normalna