v podstate asi každá, ale si na fóre, kde sú v prevahe deti, tak čo čakáš, že sa tu bude písať ? O receptoch Bukovského, alebo kutilove nápady a hobby? .... Na pokec ľudia zanevreli, lebo je to tam samí úchylák a zakomplexované dieťa, tak sa presťahovala väčšina ľudí sem a na Facebook. Na birdz implementovali polovicu z každého, tak tu máš "KURVA" dobrý výsledok
myslím si že toto naráža aj na ankety o suprovosti a suti ale očividne mnohí nepochopili že tie ktorésme robili a obli vymazané a sú slúžia primárne pre určitý okruh ludí nie aby bavili celý birdz
myslím,že fórum je na to,aby sa ľudia pýtali na čokoľvek a nie na to, aby sa na ňom x ľudí rozčulovalo,že ako si niekto môže dovoliť sa niečo spýtať nie???!!!veď sa uvedomte, že väčšina ľudí gúgli rôzne fóra,aby si čosi objasnila a pod. a nie aby čítali komenty primitívnych debilkov, čo nemajú nič iné na práci,len komentovať všetko,aké je to trápne,že ktosi sa chce niečo dozvedieť...to tu ani fóra a diskusie nemusia byť
Je mi úplne jedno či tu bude za sebou aj 30 rovnakých a (trápnych) ankiet. Vždy sa na takých dá pobaviť. A tiež sa dá pobaviť aj na takýchto, zaujímavé možnosti . Ale tak, nech si každý píše čo chce. Ak niečo nevie nech sa spýta a verí že dostane aspoň jednu rozumnú odpoveď. A keď je niečo fakt zlé tak si to nevšímať je jednoduché.
1. kokotské otázky kokotských ľudí ktorí si vo svojej kokotnosti myslia že sú vtipní
2. sprosté otázky od ľudí ktorí sú príliš leniví aby použili google, hlavne ak potom zajebú nejakú sprostosť v zmysle "googlil som, ale nič tam nie je", a ja sa ani nemusím zamyslieť, niečo do googlu hodím, a plná piča výsledkov.
3. sprosté otázky o tom či môže byť tehotná, keď sa jej spravil do pupka, do krku, do nosa, na palec na nohe, atď, čo vlastne spadá pod bod číslo dva. takých už je tu našťastie menej ako kedysi
nechápem..jak vám môže niečo vadiť?..len to ignorujte..nechápem ako sa človek dokaže rozculiť z nejakej temy a este jak debil si to všetko prečita aby to mohol "extra vtipne" okomentovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tak si prečítam názov. Vidím že je to hovadina tak ignorujem. Niekedy pozriem zo zvedavosti...
@majys krásny obrázok
ale inak, najviac školské a láskyplné
ostatné ani nie
@greyness ja lubim tvoju profilovku! zlatunke
A ešte fora, ktoré sú založené len preto aby boli... napr. to. akú hudbu kto počúva.
Inak môže byť forum o čomkoľvek a vadiť mi nebude, ak autor je inteligentný.
2. sprosté otázky od ľudí ktorí sú príliš leniví aby použili google, hlavne ak potom zajebú nejakú sprostosť v zmysle "googlil som, ale nič tam nie je", a ja sa ani nemusím zamyslieť, niečo do googlu hodím, a plná piča výsledkov.
3. sprosté otázky o tom či môže byť tehotná, keď sa jej spravil do pupka, do krku, do nosa, na palec na nohe, atď, čo vlastne spadá pod bod číslo dva. takých už je tu našťastie menej ako kedysi