Ja mám rád všetkých, ale obľúbil som si jogurtovukulturu, gemblerku (lebo hra moju hru , tomasa, a v podstate mam rad vsetkych s triezvou myslou a dobrym umyslom (skuste este raz precitat "s dobrym umyslom")...
niektori suu uplnee w poho..ale niektori az welmi draasticky presadzuju swoj nazor..ako uprimnost je fajn...ale wsetko ma hranice...ale ja rada pisem odweci...cize ano dnes som neranajkowala..
á, najradšej mám tých, ktorých som naživo stretla, je to už o inom predsa, niektorí ma aj viac zaujali, najmä inteligenciou a sympatickosťou, napríklad sakul, pozdravujem ho týmto
z netu u mňa favorizuje jednoznačne dvojka hypofoblabla a xenomorph, aj keď už tu nepatria medzi živými usermi, skôr polomŕtvymi len ide o to, že sa na nich ťažko zabúda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale vieš o tom že laska a nenavisť vyvolavajú v človeku podobné citenie akurat že laska zabranuje napr logickému zmýšlaniu?
mam ich v priateloch a ti co tam nie su s tymi som si pisal..
a potom mam rad vsetkych i tych nenavidenych..
no najma mam v laske @biancadetolle
z netu u mňa favorizuje jednoznačne dvojka hypofoblabla a xenomorph, aj keď už tu nepatria medzi živými usermi, skôr polomŕtvymi len ide o to, že sa na nich ťažko zabúda
varechu na ňu
ja mam rad vela ludi...
vela ludi aj lubim..ale milujem len jednu
žiadnu paniku, veď ani mňa