Preboha jak môže 63 % birdz-ákov scrollovať ukazovakom ? šak je podla mna normalne prirodzene že ukazovak mam na lavej strane myšky aby som mohol klikať a prostrednik na koliesku aby som mohol scrollovať
omg ako je mozne, ze tak vela vodicov pouziva pravu nohu na ovladanie plynoveho pedala aj brzdoveho pedala?
nehovorim, ze je neprakticke mat ukazovat na left-click, na scroll prostrednik a prstenik na right-click, ale zase naco sa tvarit, ze je nejake tazkopadne posuvat ukazovak z kolieska na lave tlacidlo
@pubertslatinocelny podľa mňa je to napríklad aj tým, že dosť veľa vodičov nemá tri nohy
ale tak.. rozumiem. ale myslím, že to je zvykom, mne používanie ukazováka naozaj príde po tých mnohých rokoch neprirodzené, ale po čase by som si určite normálne zvykol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Máte kvázi touch-screen efekt.
fuckerom ofc
ako je to s myšou neviem, dávno som ju nepoužila
nehovorim, ze je neprakticke mat ukazovat na left-click, na scroll prostrednik a prstenik na right-click, ale zase naco sa tvarit, ze je nejake tazkopadne posuvat ukazovak z kolieska na lave tlacidlo
ale tak.. rozumiem. ale myslím, že to je zvykom, mne používanie ukazováka naozaj príde po tých mnohých rokoch neprirodzené, ale po čase by som si určite normálne zvykol
fuckerom.......ukazovákom je to nepohodlné