Môj bratranec ju má. Je to najňuňavejšia mačka akú som kedy videla. Keď jej pohladkáš srsť, už nikdy nechceš hladkať nič iné, stačilo by ti hladkať ju A keď ju zdvihneš na ruky, nechytí reflex nie-nejedz-ma-rýchlo-utekám-škrabem-kopem-kúšem-nechaj-maaaa ako všetky mačky, ale tak... rezignovane ovisne
Ja mám doma už dve a jednu mám práve s tým čiernym fejsom, to je kocúr, ale keď je to proste tvoje zviera, tak to neriešiš Ešte je to stále len mačiatko, aj keď váži 4 kilá a veľký je jak slon, ale druhú čo mám, to je mačka, ona je taká biela aj ksichtík má pekný, ale aj tak je moja láska môj kocúr Dá sa vlastne povedať, že mám 4 ragdollov už Oco totiž má tiež ešte dve Ale naozaj, je to skvelá mačka, ja som pôvodne chcela psa, aj som si začala kupvať obojok a vodítko a tak som nejak šla s ocom, ktorý si chcel kúpiť práve túto mačku, to boli ešte mačiatka a bol tam aj tento môj kocúr, no a ten ma začal olizovať a pozerať na mňa tými mačacími očami a už bolo po psovi Ale nakoniec som rada, aspoň to nemusím chodiť venčiť A fakt, môžete si s ňou robiť čo len chcete, ona neškrabe, nekúše, nekope ani nič podobné. Akurát mi trochu vadí to, že za mnou všade chodia, nemôžem ísť ani na WC bez toho, aby mi nemňaukali pred dverami, že im chýbam
Zvierata si kupujem potravou. Teda zvierata si od ludi za peniaze nekupujem. Plnokrvnost ci papiere niesu dolezite ani pre mna a urcite ani pre to zviera.
Ragdoll má tiež povahu psa a môžem to fakt len potvrdiť a o tej srsti ani nehovorím.. to je viac než zajac!! to je ako plyšák ale so zamatovou srsťou, škoda, že sa na nich nedá spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
to skôr tak ako @6 =D
to by som chcela......mačka s vernosťou psa a srsťou zajaca.....už len na to našetriť......1000 éčok jedna