Take stranky nezaniknu nikdy... A asi nie, hudby mam asi 70GB, keby som si kupoval tak urcite len nieco co som pocul a lubilo sa mi to... A cele albumy, nemam rad nekompletne veci
kupovať mp3ky je pičovina.. radšej si zoženiem originál CD, ak chcem podporiť kapelu. a to v podstate už robím aj teraz.. len zmena by bola výrazne negatívna v tom zmysle, že by som nevedel, čo kupujem.. teraz si stiahnem album, popočúvam, a ak je to dačo dobré, tak pouvažujem o kúpe, ak nie, tak smola
CDčká si kupujem aj teraz, už som dávno album nesťahovala a pokiaľ by som chcela len 1 pesničku, tak by som skúsila zistiť, či to už niekto náhodou nemá a od neho by som si to skopírovala a filmy nepozerám, resp. nesťahujem, nekupujem, nezaujímam sa o ne, takže s tým problém už vôbec nie je
asi by som musel prestat pocuvat hudbu alebo co aj ked ju nepocuvam az tak moc mozno pol hodiny denne ... a filmy to by ma netrapilo skoro vobec nestahujem filmy skoro vobec
@trdelniiiq moji interpreti robia buď CD, alebo MC.. nad platňami uvažujem, že by som začal kupovať, predsa len, tá má najvyššiu kvalitu spomedzi médií, ale najprv by som musel zohnať gramáč, inak mi to je dosť bez úžitku.. a hypoteticky ak by vydávali veci len v digitál forme, tak by som sa na to vykašľal.. ak nemajú ten kúsok snahy dodať fanúšikovi čosi hmatateľné, tak potom prečo by som mal za to platiť?
@hunter2 tak ono to je aj kvoli tomu, ze je to menej nakladne, ci uz k prostrediu alebo na naklady na vyrobu..vydavat cd, obaly, plasty atd..tak sa to nahra na server a hotovo
@trdelniiik keby CD nemalo na sebe copyright a tieto veci okolo, + ak si odpočítaš rôzne marže predajcov, a vydávateľa, komplet toto celé by stálo pár centov.. pritom albumy bežne vidím po 13-15 €, a to sú tie lacnejšie (nepočítam undergroundy po 3-5€), čiže argument, že sa to neoplatí je podľa mňa jaksi odveci. tá ekológia - beriem, ale nemyslím si, že práve hudobný priemysel je najväčším znečisťovateľom prostredia.
toto je čisto len môj subjektívny názor, ale dačo vycapiť na net viem aj ja, čiže mi to príde neumelecké, a absolútne suché.. napr. takí Les Discrets (franúzsky post-rock) majú medzi sebou aj takého všestrannejšieho umelca, čo ku každému albumu vytvorí aj artbook, čiže v podstate kupuješ umelecké dielo kombinované s hudbou, a hodi mám len "obyčajný" digipack, tak grafika je na vynikajúcej úrovni.. podobne ako keby si si kupoval obraz, akurát menší keby som mal veľa prachov na rozhadzovanie, určite by som si kúpil tamtú rozšírenú verziu
Uz par dni sa pohravam s myslienkou, ze vymenim vsetok nelegalny obsah v PC za legalny.. resp to co nepotrebujem zmazem a vsetko ostatne co este nemam kupene si kupim.. dnes su ceny za hudbu, ci software uplne smiesne a nevidim jediny dovod byt zlodejom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Kľud.
toto je čisto len môj subjektívny názor, ale dačo vycapiť na net viem aj ja, čiže mi to príde neumelecké, a absolútne suché.. napr. takí Les Discrets (franúzsky post-rock) majú medzi sebou aj takého všestrannejšieho umelca, čo ku každému albumu vytvorí aj artbook, čiže v podstate kupuješ umelecké dielo kombinované s hudbou, a hodi mám len "obyčajný" digipack, tak grafika je na vynikajúcej úrovni.. podobne ako keby si si kupoval obraz, akurát menší keby som mal veľa prachov na rozhadzovanie, určite by som si kúpil tamtú rozšírenú verziu