@tarassaco Podla uja googla sa to vraj robi ciste z estetickych dovodov a v mnohych krajinach je to uz zakazane, pretoze sa to poklada za tyranie zvierat.
Jediny prakticky dovod to ma vraj pre polovnicke psy, ktorym sa kupiroval chvost a usi, pretoze pri polovacke si tieto casti velmi casto poranili
74% opytanych feniek odpovedalo, ze je to viac sexi a keby mali na vyber, vybrali by si radaej toho s kupirovanymi usami.
pri chvoste boli vysledky opacne
Ja viem že je to tu zakázané.. veterinárov mám nájdených čo to robia tu na SR proste na čierno a nikto viac nič nerieši. Len som chcela približnú cenu. Lebo psa mame až o mesiac a volať tam budeme až potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Jediny prakticky dovod to ma vraj pre polovnicke psy, ktorym sa kupiroval chvost a usi, pretoze pri polovacke si tieto casti velmi casto poranili
pri chvoste boli vysledky opacne
Je to zakazané, robí sa to načierno. Ale napriklad v CZ ak ma pes kupiraky nepustia ta na showku súťaže a ani neuznaju PP na krytie...
U nás ešte pohoda. Ak je to ale pracovný alebo súťažný pes (sk,hu) tak je dobre kupiraky mať... A ak je aj stražny že je stále von.
skor som ale za to že nedávať a poriadne uši čistit a starať sa hl. v zime
Ofc bull type