mania na laky ma rpesla, nemam cas si lakovat nechty, hoci by som chcela...ako nahradu za to som uplny maniak do naramkov, nemam ani vyhradeny styl, proste naramky vsetkych druhov
laky vlastnim ale len ako prijemny vonu do izby... inac nie.. aj ja ked som mala 5 rokov tak som si hviezdicky robila... teraz mam hviezdicky uz len pred ocamiii...
ja pouzivam vsetky mozne... zeleny, tmavo modry, kriklavo ruzovy, fialovy, cierny, biely... podla nalady a oblecenia. inak asi 30 lakov mam doma. a take vseliake ornamenty si kreslim a kombinujem vo velkom aj ked je to papracka ale efekt stoji za to
Cy3aha no tak to mala dievča blbé, bo ja čo mám tie gelové už asi rok a pol, tak som s nimi nemala zatiaľ žiadny problém, len že každý mesiac chodím na dopĺňanie, ale to nieje žiadny problém..... ale tiež by som niekedy chcela už svoje, no vždy sa prehovorím....
mam gelove nechty asi dva roky ale museli ist na chvilu dole aby si moje nechty oddychli ale pojdu naspat.niekedy mi to vsak lezie na nervy ked uz su dost vyrastene a termin na doplnanie mam az o tyzden
maam cierny,cerveny,zeleny,priesvitny,telovy,ruzove,slabo-fialovy,modry a vela tych trblietkavych!
planujem mat este farby podla oblecenia,ale furt neviem najst ten spravny odtien,alebo aspon ze poriadnu znacku.bo s-he je znacka popici,a miss sporty(co ja viem.)a znacky ako rimmel a maybeline su teez nahovno...
nevie tu niekto kde sa daju kupit laky na nechty take s tenkou stetkou?? take len na ozdobu..pls!!!!!!!!
100% je najlepsie dat si spravit francuzsku manikuru alebo gelove ale len jednoduche kratsie s francuzskou manikurou...posobi to zensky,jemne a hodi sa to ku vsetkemu..nie je to ani nejake vulgarne ale skor take decentné
naposledy som mala riadny cerveny, celkom sa mi to pacilo ale mama mi povedala ze to mam ako lahka deva nechape ze to je teraz IN a inak som mala tmavohnedy, kedysi som uprednostnovala skor take jemne ako bledoruzova a biela... podla nalady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
lakov mám doma asi 10 normálnych, tie vyschnuté nerátam...som s nimi skúšala ornamentovať
planujem mat este farby podla oblecenia,ale furt neviem najst ten spravny odtien,alebo aspon ze poriadnu znacku.bo s-he je znacka popici,a miss sporty(co ja viem.)a znacky ako rimmel a maybeline su teez nahovno...
nevie tu niekto kde sa daju kupit laky na nechty take s tenkou stetkou?? take len na ozdobu..pls!!!!!!!!
budeme sa bavit o gelovich nechtoch