tak si kup tabletku po a potom si sprav pre istotu test a chod si po antikoncepciu. ja by som to brala ako znamenie, ze davat pozor si v tvojom pripade nestaci a potrebujes tabletky...
myslite ze si ju mam teda zajtra kupit?..KED si urobim zajtra test tak to nic neukaze vsak..ja sa len strasne bojim tej tabletky. A ten chalan ani nevie moc co sa tychto veci tyka , je z turecka a o par dni odchadza navzdy..takze ani s nim sa neda poradit co robit.
@beautybynature dpc ked nevies ako si na tom, tak daj tych 30€ na tabletku a hotovo. Co akoze chces teraz na co cakat? Ci ti vyrastie brucho alebo nie?
Keď máš 20+ už by si mohla vedieť, ako tvoje telo funguje, a kedy by tabletka po mohla reálne eliminovať nejaké riziko, alebo by to bolo len také placebo... Ako v 99% prípadov, kedy je tá tabletka používaná.
Pokiaľ viem, tak tehotenský test sa zakladá na hladine nejakých hormónov v krvi a preto sa vďaka testu dozvieš až neskôr výsledok, lebo trvá nejaký čas kým sa vôbec vajíčko oplodní. No a tabletka je najneskôr do nejakých 72 hodín sa mi vidí, tak neskús zmeškať
@jimmycrow ano viem, preto test az tak o tyzden cize to mi je nanic. Ale poradte mi s tou tabletkou, bojim sa ze ak ju pouzijem zbytocne tak len si donicim vsetko.
zena moze otehotniet aj mimo plodnych dni a je vela deti toho dokazom, napr aj ja, som bola splodena cez kramy...cize ty si daj tu poondiatu tabletku, lebo nikdy nevies, ako mas celkovo tie hormony nastavene...
neverim, ze mas 20+, neverim, neverim, neverim, byt takto pridrbana v tom veku (co aj skor), tak si bucgham halvu tyzden o radiator....ja len, ze ani tabletka po ti nemusi zabrat.......a kusok kondomu ostal v tebe, ked sa asi roztrhol skor, ze?......boha, pouzivat kondom to nevie, trtka to s potulnym nahodnym, kde je zodpovednost do puce?
@beautybynature tak ty si asi retardovana, tak ak nemas gule na to brat tabletku PO tak ani nesukaj s hocikym dpc.
nic ti to nedonici, ani tvoje slepačie IQ
chod do lekarne po tabletku, neskapeš na to (hoci o jednu pizdu menej...) maximálne ti bude nevoľno. Aj to len možno.
to že si si našla v piči kus gumy znamená len to že kondom praskol v tebe ... mozog nepoužívame ? ak sa do teba nespravil tak je šanca otehotnieť asi 2%
ak ale nemáš na to vychovať decko, cho´d si po istotu za 20€a nabudúce kúp kvalitnejšiu gumu alebo nešukaj vôbec, sná´d ťa tých 20€ poučí
@depropex lenze ide o to ze v tej gume co som nasla sa mi zdalo ze boli spermie..ale on sa urobil potom na mna ...ale ako to bolo presne uz nikto nevie..to je ta moja dilema
@nikkaaa on ti moze opdovedat na hociaku otazku ohladom tvojho tela (hlavne pohlavnych veci) hociakym nezmyselnym zvukom a moze mu to byt uplne jedno, ci ta oklamal alebo nie, (ty mas sama vediet!!) lebo to neni jeho vec. a ty by si mala byt dost mudra na to, aby si ludi, co nemaju nic s tvojimi problemami neotravovala v style, ze ti zaklamu, len aby si sklapla. to sa myslim stalo medzi vami, ked si dostala taku odpoved divnu od neho...akoze viem si predstavit,ze si vydesena hystercila a vraj je to pochopitelne, ale zo strategickeho hladiska hrozne sproste. (ak to tak nebolo, tak sorry) musis byt vecna, ked ide o vazne veci. a fakt, naco si sa muza pytala, co mas robit so svojim telom??? asize on si nevidi na kondom, ked je v tebe, tak moze aj on necitit dobre, ako to bolo...aj keby ti odpovedal v sulade s jeho najlepsim veodmim a svedomim, nespoliehaj sa na to, co ti vravel...
@beautybynature pozerala si to pod mikroskopom ? že si tie žubrienky videla ?
ak to bolo biele tak aj ženský sekrét môže mať takú farbu .
opakujem to čo tu už milion krat odznelo, CHOD SI KUPIT TABLETKU PO A NESPEKULUJ
uz viac k tomu nemam co povedat, dufam ze tu zaloziz este 50 for o tom ci mas alebo nemas brat talbetku po a aj tak si ju nevezmes alebo kym si rozmyslis uz budes mat aj vnucence
ludia ved ja som uz z toho cela zmetena..ano mali sme kondom ktory praskol vo mne..on sa urobil potom mimo mna ale ako co stihol kde to ja nemam odkial vediet. a zen kondom bol nejaky divny cely..uz som tak zmetena ze neviem co robit vobec
@sapphirizing ...no tak ale on by to mal lepsie vediet ako ja..najskor povedal hned potom ze si je na 70 % isty..potom na 90..a potom ze jevsetko v pohode nech si urobim test.
@beautybynature ak máš naozaj 20 tak zožeriem drôtenú kefu natretú maslom.
tak ešte raz. rekapitulácia. mala si sex s neznámym pánkom a "niečo sa pokazilo" nemáš istotu ani že si tehotná, ani že nie si. tiež vieme, že spomínaná "tabletka po" nie je zrovna zdravá záležitosť. tehotná byť nechceš a tehotenský test funguje na zobrazení hormónu HCG v moči ženy, ktorý ale vylučuje samotný plod, takže to trvá MINIMALNE TYZDNEN aby si si ho mohla urobiť a čakať nejaké pravde podobajúce sa výsledky.
Ziadas o radu.
Co ti mohlo byt povedane?
1. zober si tabletku a mas po starostiach, i ked samozrejme je to zlé pre telo
2.cakaj a uvidis, potom si to ale bud nechás alebo pojdes na potrat.
tieto moznosti ti aj boli ponuknute a ty stale nevies a cakas, podotykam ze v tejto situacii je cas dost dolezity kedze bezna "tabletka po" ucinkuje do 72 hodín, predoze ma predist zachyteniu sa "buduceho plodu" na stenu maternice.
takze co vlastne este cakas? moznosti poznas, vacvsinovy nazor tohoto fora poznas, ake mas moznosti a co chces ty tiez vies, tak do pice kolko budes este omielat, ze sa ti napad s tabletkou nepaci? prepac ale tvoj pristup mi fakt lezie na nervy, absolutne nezodpovedny -.-
inak to tu nik nemal biologiu alebo co? tie veci opisovane vyssie nam vtlkali do hlavy dost raz...
@beautybynature prepac, ale ty si asi zasluzis byt slobodna mamicka, ked mas taketo nazory, ze muz ma vediet, v ktorom okamihu prestal byt chraneny kondomom, co praskol. tak ked raz kondom zlyhal, cela ochrana zlyhala...jedine, zeby praskol az po styku...ale to sa netyka pripadu, ze ste ho vytiahli prasknuty...
a ked pises, ze nikto neviete, kedy praskol tak do vasho pripadu patri aj ten, ze ste ho vytiahli prasknuty a tedaaaa ze ta normalne oplodnil. vies co, ked skoncis s deckom, ja by som sa ti najradsej vysmiala, keby som zistila, ze si to ty, co sa pytala...ale neurobila by som to, lebo by si najskor bola hrozne nestastna.no proste radu mas a normalne ma rozculujes svojou natvrdnutostou, cize ti uz neodpoviem, ked mi uz neviem aky argument das ohladom toho, ze ved sa az o take vazne nic nejedna a v podstate nema byt s cim problem...toto fakt neni normalne byt taky lahkovazna, ked sa jedna o toto.
@beautybynature ked je kondom prasknuty, je jedno, ci je natiahnuty alebo nie. ale ty na to asi nemas dostatocnu predstavivost alebo inu zlozku inteligencie, ktora zodpoveda za to, aby som ti to nemusela ako debilovi vysvetlovat...
toto mi smrdi bud uzivatelom ktoreho IQ nepresahuje vek alebo je uzivatel agent provokater z reklamnej kampane na tabletky po boooha ta dnesna mladez... jak zajace... zauima ich len sex a trava
@beautybynature nechapem z teba... istotu, ze ci tu tabletku pouzijes zbytocne??? proste mala si si ju uz davno dat... aby ta istota, ze NEBUDES tehotna bola 100% nemas riesit, ci je to zbytcone alebo nie a dat si ju, dufam, ze si si ju uz dala
toto ma zabilo:
,,ano viem, preto test az tak o tyzden cize to mi je nanic. Ale poradte mi s tou tabletkou, bojim sa ze ak ju pouzijem zbytocne tak len si donicim vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
no v prvom rade sa ukludni, a kup si tu tabletku co budes robit az je budes tehotna, ta tabletka je humus, ale potrat v pripade
vyrataj si plodne dni, ak si mala vtedy plodne dni tak nevahaj
Zareaguj! beautybynature 19 ročné
dievča, 14. júna 2012 23:49
bla bla bla..Mam 17 rokov ...
.
tema zalozena:
Zareaguj! beautybynature 19 ročné
dievča, dnes 20:09
bla bla bla..obaja mame okolo 20+.
.
ty mas asi take IQ a on dlzku penisu..
take story citavam od nemenovanej uzivatelky
(to bol akože džouk na odľahčenie, lebo nejak moc pozerávam súdnu sieň
@luc.ka No neviem, prve co mi na to povedal bolo ze on tu nemoze ostat ze nema viza.
Chod si kupit tu tabletku a basta. A mozes ju uzit do 5 dni (tie na recept). Tak zajtra rano sa zober, chod do lekarne/za gyn. a vezmi si tu tabletku.
Bodka.
Tak to sa skoro bojím opýtať, odkiaľ je...
A vlastne prečo stresuješ pre tehotenstvo? Stresuj kvôli chorobám
nic ti to nedonici, ani tvoje slepačie IQ
chod do lekarne po tabletku, neskapeš na to (hoci o jednu pizdu menej...) maximálne ti bude nevoľno. Aj to len možno.
to že si si našla v piči kus gumy znamená len to že kondom praskol v tebe ... mozog nepoužívame ? ak sa do teba nespravil tak je šanca otehotnieť asi 2%
ak ale nemáš na to vychovať decko, cho´d si po istotu za 20€a nabudúce kúp kvalitnejšiu gumu alebo nešukaj vôbec, sná´d ťa tých 20€ poučí
nechápem celkom, prečo sa toho tak bojíš.
ak to bolo biele tak aj ženský sekrét môže mať takú farbu .
opakujem to čo tu už milion krat odznelo, CHOD SI KUPIT TABLETKU PO A NESPEKULUJ
uz viac k tomu nemam co povedat, dufam ze tu zaloziz este 50 for o tom ci mas alebo nemas brat talbetku po a aj tak si ju nevezmes alebo kym si rozmyslis uz budes mat aj vnucence
@luc.ka istanbul. ale krasny , inteligentny.
Ou tak to si daj tie tabletky radšej rovno 2..
no inteligentny asi az tak nebol
a HURAAAAAAA
tak ešte raz. rekapitulácia. mala si sex s neznámym pánkom a "niečo sa pokazilo" nemáš istotu ani že si tehotná, ani že nie si. tiež vieme, že spomínaná "tabletka po" nie je zrovna zdravá záležitosť. tehotná byť nechceš a tehotenský test funguje na zobrazení hormónu HCG v moči ženy, ktorý ale vylučuje samotný plod, takže to trvá MINIMALNE TYZDNEN aby si si ho mohla urobiť a čakať nejaké pravde podobajúce sa výsledky.
Ziadas o radu.
Co ti mohlo byt povedane?
1. zober si tabletku a mas po starostiach, i ked samozrejme je to zlé pre telo
2.cakaj a uvidis, potom si to ale bud nechás alebo pojdes na potrat.
tieto moznosti ti aj boli ponuknute a ty stale nevies a cakas, podotykam ze v tejto situacii je cas dost dolezity kedze bezna "tabletka po" ucinkuje do 72 hodín, predoze ma predist zachyteniu sa "buduceho plodu" na stenu maternice.
takze co vlastne este cakas? moznosti poznas, vacvsinovy nazor tohoto fora poznas, ake mas moznosti a co chces ty tiez vies, tak do pice kolko budes este omielat, ze sa ti napad s tabletkou nepaci? prepac ale tvoj pristup mi fakt lezie na nervy, absolutne nezodpovedny -.-
inak to tu nik nemal biologiu alebo co? tie veci opisovane vyssie nam vtlkali do hlavy dost raz...
Daj si už tu tabletku a nevymýšľaj lebo s teba otehotnie celý birdz.
chceš decko alebo si radšej zoberieš tú tabletku???
chceš kupovať detskú výbavičku za neviem koľko stoviek eur alebo dáš 20-30 eur na tabletku?
neviem čo ti v tom tak bráni.
ok si zmetená, ale who cares??? je jedno či sa do teba urobil alebo na teba,nechapem načo to tu stale pišeš -.-
chceš radu,ale stale sa niečim obhajuješ,tak asi si vystačíš sama a neviem prečo si pýtaš naše názory.
ano mam 20 ale nie kazdy ma v tom veku uz odskusane vsetko a zazite.
zajtra to kupim rano, zjem a buddem verit ze je to v poriadku
co sa tyka veku..kazdy ma ine skusenosti, moznosti , okolie a vsetky faktory co ho ovlplyvnuju..
toto ma zabilo:
,,ano viem, preto test az tak o tyzden cize to mi je nanic. Ale poradte mi s tou tabletkou, bojim sa ze ak ju pouzijem zbytocne tak len si donicim vsetko.