Ahojte,baby,mali ste niekedy pocit,aj napriek tomu, že tomu nič nenasväčšovalo,akoby sa váš vzťah s vaším partnerom/priateľom zhoršoval a smeroval ku koncu?Niekedy mám takú náladu,že ma prepadne tento pocit, i keď je všetko naozaj v poriadku. Neviem či so
Áno mala som taký pocit, ale iba chvílu, možno niekoľko dní. Možno som podvedome cítila že niečo v poriadku predsa nieje aj keď navonok to tak nevyzeralo. Ale neviem, možno to bolo iba mojou zlou náladou Lebo potom som ten pocit už nemala. Moje pocity sa menia podľa nálady čiže tak
Mal som rovnaké pocity ako máš teraz. Záblesky, obrazy budúcnosti. Chvíľkové depresie a neistota. Potom to ale zmizlo a všetko bolo v úplnom poriadku. Užívali sme si a život išiel ďalej. A potom som sa zase začal zamýšľať nad existenciou nášho vzťahu. Depresia, chvíľková neistota u budúcnosti. Ale zmizlo to po chvíli, a všetko bolo v poriadku. Potom sme sa rozišli a tie pocity ma už nikdy neprenasledovali.
@8 ak si niekedy čítam fóra,tvoje príspevky sú vždy odveci, prosím ťa, ak k tomu nemáš čo povedať, nekomentuj všetci budú radi a najmä zakladateľka fóra, ovečka
@6 hmm som si myslela , že chalani to tak veľmi neanalyzujú ..že sú proste s babou a neriešia čo bude ďalej
každopádne moje "pocity"..niekedy sa zobudím s tým , že ma to už nebaví a dovi.. o dve hodiny ho zas najviac na svete milujem ..večer toho zas mám plné zuby...ako na hojdačke..a pocit , že je to na prd mám stále keď nie som s ním....keď som s ním tak je všetko dokonalé a mám pocit, že by som tak dokonale šťastná dokázala byť navždy ...
@rudazostravy aká schyzofrenia? Chceš mi povedať že za to, že niekto má občas z niečoho zlý pocit, ale potom ho to prejde znamená že dotyčný je schyzofrenik? No ja napríklad viem čo chcem, to sú iba občasné pocity
To jak by potom vypadalo?! Tož kdyby šichni diferenciovali svoje nazory a pocity nahoru a dolů každičkou vteřinu i hlavy našich států, jak by to vypadalo?
By sme byli všichni v jinej prdeli, v jiných chcankách
@rudazostravy ale nikto tu nehovorí o zmene pocitov každú sekundu to sú iba občasné pochybnosti a to je prirodzené, každý má raz za čas pochybnosti o tom čo robí A ja osobne sa za schyzofrenika nepovažujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
každopádne moje "pocity"..niekedy sa zobudím s tým , že ma to už nebaví a dovi.. o dve hodiny ho zas najviac na svete milujem ..večer toho zas mám plné zuby...ako na hojdačke..a pocit , že je to na prd mám stále keď nie som s ním....keď som s ním tak je všetko dokonalé a mám pocit, že by som tak dokonale šťastná dokázala byť navždy ...
@mia246 si ma docela naplašila. Sa musím optat mojej roby esli aj jej takto lapá schizofrenia počas dna. @sisusa221 detto.
Tož té reči o tom že ženska neví co chce budu asik pravda.
To jak by potom vypadalo?! Tož kdyby šichni diferenciovali svoje nazory a pocity nahoru a dolů každičkou vteřinu i hlavy našich států, jak by to vypadalo?
By sme byli všichni v jinej prdeli, v jiných chcankách
Já nevím jak ti to říci... svím spusobem ťe obdivuji.
Lebo si nachytal slovenského moderátora rádia EXPRES! šlo ti to.
Mám strach.