ja mam len taku malu otazocku: som si to vsetko nainstalovala a tak.. ale furt to nejde tak jak som si myslela, ze to ide.. chapete nie? nenajde sa niekto, kto mi tu v skratke vysvetli co vsetko musim urobit preto, aby to islo? fakt dakujem za ROZUMNE
musi sa prehrat urcity pocet skaldieb (prehrat! nie preskakovat songy rad za radom), nakolko info o songu sa odosiela asi po dvoch - troch minutach .. samotny result je vidno do tyzdna ...
No..chcelo by to povedat v akom programe prehravas songy. Je mozne, ze ich nemas dobre otagovane alebo ze mas nastaveny blby cas a datum na pocitaci alebo v profile na last.fm
ja mam last fm dlho mne uz aj charts tam robi to je v pohode ked pocuvas song tak pri hodinach mas ruzovu ikonu klini na nu a vidis cas dokedy sa ti musi skladba nacitat ked je tam scloorber ci take nieco tak je zaregistrovana ako uz vypocuta prsote dve tri minuty regne ti ju po tyzdni tam mas charts staci len pocuvat CELE pesnicky pripadne dve tri minuty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
wewo - lahsie najdes ludi s podobnym hudobnym zameranim
A este by chcelo povedat co ti to hlasi...