@nietimekki kedy pochopíš, že s tebou nemám chuť komunikovať a ani s tebou mať nič spoločné? už ma ani netaguj, ani na mňa nereaguj, podobne ako to robím ja s tebou, ok?
ja neviem prečo, ale po tvojej reakcii @sugy1 som chvíľu nič nevnímala...ostala som ako obarená...ja fakt nechápem, o čo tu už ide a prečo sa k tomu znižuješ aj ty
@19 áno, takéto správanie ma stále vie prekvapiť, už už im chce človek dohovoriť, ale potom som si pozrel ich fotky a pomyslel som si - nechám to tak - príroda ich už dosť potrápila.
inak vopred upozorňujem, že nikam nejdem ale z princípu je strašne "super" že každú chvíľu sa konajú stretká v bratislave, ale keď to už má byť niekde inde, tak zrazu zdrby
preco si to stretko nemozu urobit v KE? kludne ked chcu nech sa stretnu aj na horiacej sopke...fakt si tu niektori myslia ze maju patent do vsetkeho pchat rypak
sa strašne smejem ako niektorí karhajú sugyho mi to príde ako druhá trieda na základke a najslušnejší žiačik povedal nahlas hovno a učitelka naňho máva paličkou no no no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@nietimekki kedy pochopíš, že s tebou nemám chuť komunikovať a ani s tebou mať nič spoločné? už ma ani netaguj, ani na mňa nereaguj, podobne ako to robím ja s tebou, ok?
a ináč @14
nikto nepozna mna
nie
majitelke fora sa ospravedlnujem