Kamarát ma priateľku, sú spolu 3 roky (on bol pre nu prvy) a nedávno sa dohodli, že na spestrenie sexu skúsia trojku. Ona moc nechcela, ale tak dala sa nahovoriť.
podľa mňa do normálneho vzťahu nepatrí sexuálne experimentovanie.. čo sa týka zavoláme ešte niekoho jedného,dvoch.. ... naruší sa tým vzťah.. takéto veci sa robia v nie až tak vážnych vzťahoch-založených na úprimnej a večne trvajúcej lásky..
ale experimenty sú fajn -no nikdy do trojky s človekom s ktorým to myslíme naozaj vážne-na celý život
A do stvorice: LeSbicka nie leZbicka . Sapfo mala dievcensku skolu na ostrove Lesbos, ako s dievcatami travilal roky, tajne sa do mnohych zamilovala, opisovala, ako rastu do krasy, ako miluje detialy, ked sa usmievaju, ide vlastne o literarny prejav homosexualnej lasky.
So ziadnym z tych dievcat nic nemala, a preto si potichy niesla cely zivot svoj kriz.
Tak by som nepouzival slova , ktore ani nevies spravne napisat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale experimenty sú fajn -no nikdy do trojky s človekom s ktorým to myslíme naozaj vážne-na celý život
So ziadnym z tych dievcat nic nemala, a preto si potichy niesla cely zivot svoj kriz.
Tak by som nepouzival slova , ktore ani nevies spravne napisat.
Na ženy nežiarlim.