je to jej vec, ale samozrejme s mierou.. napríklad ja mám 4-ročnú sestru a tá by sa najradšej maľovala už teraz, má aj vlastné detské líčidlá, tak prečo by 14-ročná kofa nemohla?
ale ked ona sa mi sazovala ze jej vadi ze ma kratke mihalnice a jej to ani nevidno ked sa namalje lebo ke si da viac spiraly tak ma pospajane mihalnice- Luc.ka
to si mala hneď na začiatok dať že špirálou! to je ešte ok podľa mňa, ale všetko s mierou! keď jemne je to v poriadku ale keď je to s mierou! teraz keď idem po meste a vidím baby v mojom veku s očami nalíčenými tak že vyzerajú ako panda nepríde mi to v hodné prípadne ak majú na tvári toľko make-upu že im to pri úsmeve okolo očí praská neviem, nepáči sa mi to vôbec. myslím že na to aby si zničili pleť majú času ešte dosť. možno som divná, ale som s tým spokojná aj ja si sem tam dám špirálu (považujem to za otravné takže tak , ale tie 12-13 ročné baby čo vyzerajú ako päťdesiatničky! keď to vidím neviem či mám plakať alebo sa smiať. je to jednoducho trápne,toť môj pohľad
označiť 31 ročného chlapa, ktorý verejne napíše, že sa mu páčia 10 ročné dievčatá, za pedofila, je povinnosť. prinajmenšom. a dobre zváž, čo verejne napíšeš (aj ak tu len trolluješ).
myslela som to tak, že keď sa 14ročné dievča chce maľovať, tak nech sa maľuje. už mi to nepripadá, že by bola moc mladá alebo čo. ale samozrejme, že s mierou
a mohla by si mi este poradit prosim ta @luc.ka ja by som si chcela spravit tak vlasy ze tam budem mat zo 3 odtiene hnedej(take pekne) ... ale nechcem si ich farbit farbu nevies mi nieco poradit?
ale myslim iba spiralu ...ale ked ona mi povedala ta kamoska ze ked sa moc namaluje spiralov ze ma potom pospajane mihalnice a ked si jej da normalne tak jej to ani nevidno @spisovatel
je blbe povedat, ze niekto by sa mal malovat... nikto by sa nemal malovat, lebo to nie je zdrave a v konecnom dosledku ani dobre, ale dnes to robia vsetci a berie sa to uz ako urcity standard (dievca pride nenamalovane a kazdy sa jej pyta ci je chora, ci je jej zle.. nikto ju nepochvali, ze nechala svoju plet aspon na chvilku oddychnut).
takze moja odpoved je - kto sa chce malovat, nech sa maluje, na veku az tak nezalezi, ale nech sa hlavne kazdy jeden vecer odmaluje nezavisle od promile alebo stavu, v akom pride domov.
samozrejme, že každé 14 ročné dievča sa líči lebo je to pre ňu niečo nové, niečo eňo neňo, ale po čase zistí, že s líčením to nie je dobré preháňať, tak sa umierni.
@atropabelladona neni uplne pravda, ked si zoberem moju osobnost tak mne nikdy neprekazalo ked sa zena nenalicila a ked nemala peknu plet alebo mala aktualne "pupaky" a nikdy som sa nepztal ci je chora kvoli tomu... jedine keby kaslala mala volake priznaky jedine vtedy
ale s druhym odsekom suhlasim.
@mefistofel nevravim, ze to tak vnima kazdy.. skor by som povedala, ze to tak vnimaju zeny a muzi to neriesia. ja som parkrat prisla do skoly nenalicena a hned sa ma kazda spoluziacka pytala co mi je, ci sa mi nieco stalo, ci mam problemy, ci mi je zle..
ale urcite by bolo skvele zit vo svete, kde by neexistoval ziaden make-up, nikto by sa nemaloval a kazdy by bol sam sebou.
@atropabelladona tak akoze pre mna nemusi mat zena ziadny make-up , ale ako ked sa tak decentne niekto namaluje tak nevidim problem, len zas niektore to velmi prehanaju....
ale to mas potom divne spoluziacky , u nas to bolo v pohode nikto nic... neboli taketo zaskatulkovane
@mefistofel kazdy ma rad nieco ine ja sa poslednych par rokov pohybujem medzi ludmi, pre ktorych je make-up zakladny pilier osobnosti a stylove oblecenie najvyssi druh bozstva.. takze asi tolko k tomu.
ja som uz v 13 chodila zmalovana na pandu (kedze som nechapala zmysel struhania ceruzky) a nemalo to na mna ziadny negativny vplyv som uplne v poriadku
a chodila som tak denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
označiť 31 ročného chlapa, ktorý verejne napíše, že sa mu páčia 10 ročné dievčatá, za pedofila, je povinnosť. prinajmenšom. a dobre zváž, čo verejne napíšeš (aj ak tu len trolluješ).
myslela som to tak, že keď sa 14ročné dievča chce maľovať, tak nech sa maľuje. už mi to nepripadá, že by bola moc mladá alebo čo. ale samozrejme, že s mierou
nie neviem, ako by sa dali vlasy zafarbiť inak, než farbou...
takze moja odpoved je - kto sa chce malovat, nech sa maluje, na veku az tak nezalezi, ale nech sa hlavne kazdy jeden vecer odmaluje nezavisle od promile alebo stavu, v akom pride domov.
ale s druhym odsekom suhlasim.
ale urcite by bolo skvele zit vo svete, kde by neexistoval ziaden make-up, nikto by sa nemaloval a kazdy by bol sam sebou.
ale to mas potom divne spoluziacky , u nas to bolo v pohode nikto nic... neboli taketo zaskatulkovane
a chodila som tak denne
To až teraz som zlenivela