Liga za blbé, ale vtipné(!) fóra, blogy a príspevky
Píšte, blogujte, fórujte, nech je na čom sa zasmiať! V dobách temných ako sú tieto presvitá svetlo srandy ku mne z infantilných blogískov a fóričiek, rád to čítam, rád sa chytám za brucho, nie však v reflexe dávivom, níbrž smiechovom. Nepremeškajte túto
Som mierne "confused", nechapem, ci ten prispevok obsahoval ironiu alebo nie No, ten moj nemal prave pointu... Ale ano, bol na to, aby sa ludia zasmiali... co je na tom take hrozne?
ja som mala vcera videnie, prisiel za mnou pikacu a povedal mi o tejto lige este pred jej vznikom...preto som uz vcera zacala tvorit (nie, nerobim si reklamu na moje forum)
36. ja myslim ze je fajn naucit ta uznavat skvosty slovenskej narodnej kuchyne ako su halusky, tatranky, horalky...ludia co si tieto veci nevazia nemaju co hladat na slovensku! aj pikacu to vzdy hovorieva
Takže, zatiaľ sa do spomínanej ligy prihlásil len Hipisak, ktory prešiel aj slávnostnou prísahou a Horox, ktorý ju sám vymyslel. Ďalej sa za člena dá pokladať aj Idiotneedsastupidnick, ktorá sa ako prvá pričinila o všeobecné blaho.
Insomnya sa zúčastnil tejto verejnej diskusie aj o horalkách a tatrankách, za čo by sa mu mohlo udeliť čestné členstvo.
A na záver by som chcel poďakovať bezrukej100nozke ktorá má na starosti propagandu, finančný fond a starostlivosť o človeka s trojciferným IQ.
Hlásim sa za člena LZBAVFBP! Zároveň sa kooptujem do užšieho vedenia a beriem si na svoje plecia ťažkú úlohu - starostlivosť o Birdzákov s jednociferným áj kjú. Bude to náročné ...
Dudri (49.): Som Vám veľmi vďačný za udelenie čestného členstva... Ďakujem všetkým, ktorí mi držali palce... Budem sa snažiť nesklamať dôveru, ktorú ste do mňa vložili... Chcel by som sa poďakovať svojím rodičom za to, že ma majú, etc...
Lilu (51.): Máš ma na starosti... Bude to náročné...
Dudri (53.): Keď jeden človek dokáže zaplniť vaše rady, rozrastajúce sa geometrickou postupnosťou, tak tie rady asi nebudú až také početné... O vtipné blogy v mojom podaní sa neboj... moje portfólio je rôznorodé a všestranné...
Predpokladám, že veľký človek ako Vy ste hodný viacerich menších. Veľmi ma teší, že nestrácate súdnosť o našich počtoch. Keďže ste teda členom Ligy, mali by ste aj vy vziať nábor do svojho náručia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Tak koľko?
15. Jasne daj mi cislo uctu
Verejná pochvala smeruje ku idiotneedsastupidnickovi, ktorý založil skvostné fajčiarske fórum!
Ďaľej by som rád podotkol, že horalky sú super a ako správny patriot som na ne hrdý.
24/ A nemáš tam vstup zakázaný?
29. Áno, vy - dvojciferní ajkjúisti - ste úplne iný živočíšny druh, než my... jednociferní...
Insomnya sa zúčastnil tejto verejnej diskusie aj o horalkách a tatrankách, za čo by sa mu mohlo udeliť čestné členstvo.
A na záver by som chcel poďakovať bezrukej100nozke ktorá má na starosti propagandu, finančný fond a starostlivosť o človeka s trojciferným IQ.
Lilu (51.): Máš ma na starosti... Bude to náročné...
Lilu/ Takže tu máme prvý návhrh na skratku!
Insomnya/ Bude nám potešením ak zaplníte naše rady rozrastajúce sa geometrickou úmerou. Ale nezabudnite, vážený pán I; vtipné blogy!
Budem uvažovať o spoluvzatí náboru nových členov práve sa vytvárajúcej Ligy do svojho náručia...
Dobre, ideme na vec: kde sú noví členovia?